Eladó ház Eger, Vécseyvölgy 64 nm
Eladó ház Eger, Vécseyvölgy 64 nm
Eladó ház Eger, Vécseyvölgy 64 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8131755
Referenciaszám: 627_ipe
Frissítve: 1 napja

Eger eladó családi ház 2 szobás: 45 millió Ft

45 millió Ft
703 125 Ft/m²
64 m²
Alapterület
369 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 147 141 Ft
Második évtől
190 162 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eger, Vécseyvölgy városrészben 2 szobás, 64 m2 lakóterű, téglaépítésű családi ház garázzsal, kerttel, 369 m2 telken eladó. Az épület 60-s években épült, téglából, palatetős - mely még mindig kiváló állapotú, beleértve a szarufákat, gerendázatot. Helyiségek: előszoba, konyha-étkező (11 m2), kádas fürdőszoba wc-vel, kamra, 2 szoba (17 és 19 m2), melyek egymásból nyílnak. Nyílászárók: 2 szobában műanyag ablakok redőnnyel, konyhában, előszobában eredeti fa ablakok. Bejárati ajtó fa, belső ajtók: üvegezett fa ajtók. Burkolat: szobákban jó állapotú faparketta, fürdőszoba kerámia lapos, előszoba, konyha és a kamra kőlapokkal burkolt. Fűtése: TERMOMAX gázkazánról (melyet a garázsban helyeztek el) radiátorokkal, továbbá konvektoros fűtésre is lehetőség van. A telek 369 m2, 3 m széles kapubejáróval, betonozott udvarral (kb. 80 m2), az udvarról nyíló 6 méteres pincével. A kert kb. 250 m2-s, mely a szintkülönbség miatt magasabban fekszik. Az ingatlan elhelyezkedése: csendes, kedvelt kertvárosi övezetben, minimális gépjármű forgalommal. Az épületet igény szerint felújíthatja, átalakíthatja, korszerűsítheti az új tulajdonosa, de jelenlegi állapotában is minimális ráfordítással lakható állapotú. Tehermentes, gyorsan birtokba vehető ingatlan. Kulcsos, rugalmasan megtekinthető, mely kizárólag irodánk kínálatában található meg. További kérdéssel, megtekintéssel kapcsolatban kérem, keressen telefonon.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Központi fűtés
Építés éve:
1961
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosgarázsjó közlekedésűvilágoskamrapince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tegzes Ildikó Ingatlan Paletta Az iroda összes hirdetése
+36 30 229 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tegzes Ildikó Ingatlan Paletta Az iroda összes hirdetése
+36 30 229 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY