Eladó ház Eger, Almagyar 144 nm
Eladó ház Eger, Almagyar 144 nm
Eladó ház Eger, Almagyar 144 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7965907
Referenciaszám: 582_ipe
Frissítve: 3 napja

Eger eladó családi ház 5+1 fél szobás: 82,9 millió Ft

82,9 millió Ft
575 694 Ft/m²
144 m²
Alapterület
245 m²
Telek
5+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 271 066 Ft
Második évtől
350 321 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Egerben az Almagyar dombon 5+1 szobás családi ház eladó! A három szintes épület 1986-ban épült szilikátból. Világos, tágas terekkel rendelkezik, fenntartási költsége rendkívül kedvező. A folyamatos karbantartásnak és felújításoknak köszönhetően kívül-belül jó állapotban van. A tető fedése osztrák pala, melyre 2013-ban zsindely burkolat került. A ház melegéről gázcirkó fűtés gondoskodik, a meleg vizet éjszakai áramra kötött villanybojler szolgáltatja. Az elektromos hálózat nagy részét már felújították. Nyílászárói műanyagok, redőnnyel felszereltek, a bejárati és a garázsajtó tömör fából készültek. A burkolatok jó állapotúak, a szobákban mozaikparketta, a többi helyiségben kerámia járólap van. A felső szintekre tölgyfából készült lépcsőn juthatunk el. A ház távfelügyeleti riasztórendszerrel van biztosítva. Helyiségek: Földszint: előtérből nyíló, nappaliként is használható helyiség, vízelvezetéssel rendelkező fűtött garázs, mosókonyha, tároló. Emelet: amerikai konyhás nappali (ahol egy fatüzelésű kandalló is helyet kapott), kamra, egy nagyobb és egy kisebb szoba, kádas fürdőszoba, külön WC Tetőtér: 2 szoba, loggia, zuhanyzós fürdőszoba A nappaliból érhető el a térkővel burkolt, összecsukható napellenzővel is ellátott terasz. Mögötte helyezkedik el a parkosított kert, ahol néhány gyümölcsfa is helyet kapott. A tüzifa és a szerszámok elhelyezésére egy kerti tároló áll rendelkezésre. Az ingatlan csendes, nyugodt, biztonságos környéken helyezkedik el, közel a belvároshoz. Gyermekes családok számára ideális választás lehet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1986
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortossaját parkolójó beosztásújó közlekedésűvilágosamerikai konyhakamraerkélyterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Makó Zoltán Ingatlan Paletta Az iroda összes hirdetése
+36 30 731 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Makó Zoltán Ingatlan Paletta Az iroda összes hirdetése
+36 30 731 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY