Eladó ház Edelény 162 nm
Eladó ház Edelény 162 nm
Eladó ház Edelény 162 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8164910
Referenciaszám: H473068
Frissítve: 4 napja

Edelény eladó családi ház 5 szobás: 18 millió Ft

18 millió Ft
111 111 Ft/m²
162 m²
Alapterület
2247 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy gyönyörű, tágas és praktikus ingatlan, amely ideális választás akár több generáció együttélésére is. Az ingatlan 4 szobával és 2 fürdőszobával rendelkezik, így minden családtag kényelmét garantálja. A családi ház fűtéséről vegyes tüzelésű kazán gondoskodik. A parkettázott szobák eleganciát és melegséget sugároznak, hozzájárulva a kellemes otthoni légkörhöz. Az ingatlan praktikusságát tovább növeli a hatalmas pince, amely számtalan lehetőséget kínál tárolásra vagy akár hobbi tevékenységek végzésére egyaránt. Emellett az ásott pince is rendelkezésre áll, amelyet Ön kedve szerint használhat. Az ingatlanhoz tartozik egy mesés kert is, ahol számos gyümölcsfa terem, amelyek árnyékában a természet közelségét élvezhetik a lakók. Ez a terület kiválóan alkalmas pihenésre, kerti partikra vagy akár kertészkedésre. Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget! Hívjon minket még ma, hogy megtekinthesse ezt az egyedi és multifunkcionális ingatlant, amely minden igényt kielégítő otthont nyújt. Amennyiben vásárlásához hitelt is igénybe kíván venni, bank független hiteltanácsadónk megtalálja Önnek a legkedvezőbb hitelkonstrukciót.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
1986
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Losoncné Kun Tímea Otthon Centrum - Kazincbarcika_ Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Losoncné Kun Tímea Otthon Centrum - Kazincbarcika_ Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY