Eladó ház Dunavecse 113 nm
Eladó ház Dunavecse 113 nm
Eladó ház Dunavecse 113 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8151745
Referenciaszám: M248951-4673328
Feltöltve: 13 napja

Dunavecse eladó családi ház 3 szobás: 42 millió Ft

42 millió Ft
371 681 Ft/m²
113 m²
Alapterület
1563 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 121 895 Ft
Második évtől
166 350 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Dunavecse központi részén lévő remek adottságokkal rendelkező családi ház. Az ingatlan salakblokkból épült, ezért falai igen masszívak. A ház alatt szuterén található. Össz alapterülete 1563m2, melyen egy 113,5 m2-es kis ékszerdoboz rejlik. A ház nyílászárói még az eredeti faablakok és kétszárnyú fabejárati ajtóval van ellátva, de szép és jó állapotúak. Az ingatlan melegéről gázkazán illetve egy gyöngyű cserépkályha, valamint (ha szükséges a vegyes tüzelésű kazán is beüzemelhető), meleg vizéről a pincében található gázbojler gondoskodnak. A házhoz tartozik egy melléképület, itt lett kialakítva egy nyári konyha egy fürdőszobával együtt valamint egy boros pince. A terület nagyságából adódóan gazdálkodásra is alkalmas. Orvosi rendelő, boltok, távolsági buszok, iskola óvoda, pár perc sétával elérhető. Az M8-as híd pár perce van, így Dunaújváros is pillanatok alatt elérhető. Jöjjön el, tekintse meg, ezt a tágas, napfényes, lehetőségekkel teli családi házat, mely remek otthont nyújt nagycsaládosoknak vagy több generációnak is. Igény esetén ingyenes pénzügyi tanácsadással CSOK, babváró és OTP-és kedvezményes lakásvásárlási kölcsön teljes körű ügyintézésével valamint ügyvédi közreműködés megszervezésével tudunk segítséget nyújtani. Bármilyen kérdés esetén állok rendelkezésükre a megadott elérhetőségen. Megtekintésért hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1978
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tápai Zoltán Szigetszentmiklós OTP Ip Az iroda összes hirdetése
+36 30 200 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tápai Zoltán Szigetszentmiklós OTP Ip Az iroda összes hirdetése
+36 30 200 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY