Eladó ház Dunaszentgyörgy 76 nm
Eladó ház Dunaszentgyörgy 76 nm
Eladó ház Dunaszentgyörgy 76 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8111784
Referenciaszám: HZ058609
Frissítve: 3 napja

Dunaszentgyörgy eladó családi ház 2 szobás: 24,9 millió Ft

24,9 millió Ft
327 632 Ft/m²
76 m²
Alapterület
2752 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 81 418 Ft
Második évtől
105 223 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
**Eladó ingatlan Dunaszentgyörgyön –  könnyedén 120 m² -re alakítható** Az ingatlan jelenlegi elosztását tekintve két szobából, konyhából, fürdőszobából  áll és 76 m²-es, de akár 120 m²-é alakítható így kiválóan alkalmas nagyobb családok részére is. Az ingatlanhoz tartozik egy nagy telek is, fúrt kúttal, pincével amely rengeteg lehetőséget rejt magában az új tulajdonos számára. Az épület vegyes falazatú, mely biztosítja a jó hőszigetelést. Minden szoba látszó gerendás,  ami különleges karaktert kölcsönöz a háznak.  Az ingatlan fényviszonyai a folyosó nagy ablakainak köszönhetően,  kellemes, természetes fényt biztosít a nap folyamán. A település, Dunaszentgyörgy, Tolna megye rejtett gyöngyszeme, ahol a nyugalom és a természet közelsége együttesen biztosítja az ideális otthont. Az ingatlan elhelyezkedése miatt, a lakóközösség egyik kedvelt részén helyezkedik el, könnyen megközelíthető és kiválóan alkalmas azok számára, akik a városi zajtól távol, de mégis megközelíthető helyen keresnek otthont. Dunaszentgyörgy egy bájos kis település , ahol a hagyományok és a modern életforma tökéletes egyensúlyban van. Itt minden adott a nyugodt, családias élethez, a friss levegőtől kezdve, a közösségi eseményeken át, egészen a természeti szépségekig, amelyek kiváló kirándulási lehetőségeket biztosítanak. A településen megtalálható minden szükséges infrastruktúra - iskolák, óvodák (minibölcsöde), üzletek - amelyek kényelmessé és élhetővé teszik a mindennapokat.  Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, ha egy csendes, békés otthont keres, ahol a család minden tagja megtalálja a számára ideális környezetet. Dunaszentgyörgy várja, hogy otthonának nevezhesse!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szélesné Pach Erzsébet Duna House - Paks Az iroda összes hirdetése
+36 20 433 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szélesné Pach Erzsébet Duna House - Paks Az iroda összes hirdetése
+36 20 433 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY