Eladó ház Dunaszekcső 130 nm
Eladó ház Dunaszekcső 130 nm
Eladó ház Dunaszekcső 130 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8088930
Referenciaszám: DK59
Frissítve: 2 hónapja

Dunaszekcső eladó családi ház 3 szobás: 14,9 millió Ft

14,9 millió Ft
114 615 Ft/m²
130 m²
Alapterület
1693 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Mohácstól 10 km távolságra, Dunaszekcsőn eladó egy 1693 m2- es telken lévő, 130 m2- es, felújítandó családi ház. Elrendezését tekintve található 3 nagy méretű egymásba nyíló szoba, étkező, konyha mely mellett egy spájz foglal helyet és fürdőszoba. Az ingatlanban a zárt verandán új nyílászárók lettek beépítve. A tető jó állapotban van. A melegvíz villanybojlerral, a fűtés fa tüzelésű kályhával megoldott, szennyvízhálózat van, gáz az utcában található. Az ingatlanhoz tartozik még műhely, istálló és garázs. Gazdálkodásra is tökéletesen alkalmas. Tehermentes, azonnal birtokba vehető. Ha felkeltette érdeklődését vagy további információra lenne szüksége kérem vegye fel a kapcsolatot.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Egyéb
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornakomfortosgarázskertmelléképületműhely

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 70 434 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 70 434 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY