Eladó ház Dunaharaszti 160 nm
Eladó ház Dunaharaszti 160 nm
Eladó ház Dunaharaszti 160 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8159992
Referenciaszám: 8033_leebesfia
Frissítve: 4 napja

Dunaharaszti eladó családi ház 5 szobás: 79,9 millió Ft

79,9 millió Ft
499 375 Ft/m²
160 m²
Alapterület
696 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 261 256 Ft
Második évtől
337 644 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Dunaharaszti közkedvelt részén eladó egy gyönyörű, napfényes, sarok telken elhelyezkedő önálló családi ház. Az ingatlan tulajdonképpen 3 szintes: - van egy szuterén rész, ahol jelenleg műhely, garázs és tároló is helyet kapott, víz és elektromos elérhetőséggel. - lakószint, ami valójában magasföldszintnek számít, hiszen az ingatlan igényesen ki lett emelve. - továbbá egy már beépített tetőtéri rész, ami csak részben van kialakítva. Bővebben a telekről: - összesen 696 m2, melynek közepére épült a ház; - sarki telekről beszélünk; - nem gondozott, de hatalmas fantázia van benne; Az ingatlan összközműves. Építési mód: ytong; Fedése: zsindely; Építési éve: 1999; Fűtése: padlófűtés a szobákban kiegészítő radiátorokkal; Hűtése/temperálása: klíma révén történik; Automata öntöző rendszer: van. Nyílászárók: két rétegű, műanyag; Redőnyök: elektromosak. Felosztása teszi igazán különlegessé és élhetővé. A telekre két utcáról is bejuthatunk. Mindkét oldalon személyi bejáró van, továbbá az egyik oldalon elektromos kapu, ahol közvetlenül a mélygarázsba juthatunk. A szuterén teljes területe: .... m2. A lakószint kellemes, világos, nagyon jó elosztású. A házba lépve egy közlekedő fogad minket, bal kéz felől hatalmas beépített szekrényekkel, jobb kéz felől külön WC helyiség, kézmosóval. Tovább haladva az ingatlanba egy széles közlekedőbe lépünk, ahol bal kéz felől a szobák (3 külön nyíló) felé indulhatunk, valamint a nagyméretű sarokkádas fürdőszoba felé, jobb kéz felől pedig a konyha-étkező, valamint egy tágas, napfényes nappali fogad minket - minden oldalon ablakokkal. Itt találjuk a kijáratot is a Déli fekvésű teraszra. A beépített tetőtéri rész (60 m2) csak részben van kialakítva. Fent elektromos áram, víz és a csatorna is felvezetésre került. A fürdőszoba kialakítása csak részlegesen történt meg. Nagyon fontos információ, hogy a felső szintet csak külső lépcső révén érhetjük el - viszont a következő tulajdonos akár egybe is nyithatja a 3 szintet. Az ingatlan abszolút jó állapotú, de kisebb csinosítást igényel. Amennyiben bármilyen kérdése van, vagy szeretné személyesen is megtekinteni, várom megtisztelő hívását.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Padlófűtés
Építés éve:
1999
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortossaját parkolójó közlekedésűvilágosamerikai konyhaétkezőgardróbteraszpince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy Ilona Réka Leéb és Fia Ingatlanközvetítő Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 330 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy Ilona Réka Leéb és Fia Ingatlanközvetítő Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 330 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY