Eladó ház Drégelypalánk 120 nm
Eladó ház Drégelypalánk 120 nm
Eladó ház Drégelypalánk 120 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 7905969
Referenciaszám: 13016_bhv
Frissítve: 1 napja

Drégelypalánk eladó családi ház 4 szobás: 19,9 millió Ft

19,9 millió Ft
165 833 Ft/m²
120 m²
Alapterület
690 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó önálló családi ház Drégelypalánkkal szomszédos, mindössze másfél kilométerre fekvő, határon túli településen, Ipolyhídvégen. A két községet híd választja el, ahol a gyalogos és közúti közlekedés is kényelmesen megoldott. Barátságos, többnyire magyarok által lakott kis falu az Ipoly mellett. Ideális megoldás lehet, ha szlovákiai üzleti kapcsolatai miatt gyakran intézi ott ügyeit, esetleg cégének is székhelyet szeretne. Felújítás után akár többgyermekes vagy kétgenerációs család kényelmes otthonává válhat. Tágas nappali, három külön nyíló szoba, konyha, fürdőszoba és közlekedő. Kis garzonlakás is leválasztható. Kertjében gyümölcsfák, a háztáji zöldség is megtermelhető, kisebb állatok tartására is van lehetőség. Parkolás garázsban megoldható. Aszfaltozott utcában található. Magyar nyelvű óvoda és két üzlet is van, a közelben orvos, patika elérhető. Ipoly Sáp 10 km-re, ahol Lidl, Billa, kórház, iskola van. Irányár: 19.9 M Ft.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosgarázsjó közlekedésűvilágospince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horchy Krisztina Buda House Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 274 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horchy Krisztina Buda House Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 274 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY