Eladó ház Dombóvár 106 nm
Eladó ház Dombóvár 106 nm
Eladó ház Dombóvár 106 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8163438
Feltöltve: 6 napja

Dombóvár eladó családi ház 3 szobás: 25 millió Ft

25 millió Ft
235 849 Ft/m²
106 m²
Alapterület
1102 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Tolna vármegyében, Dombóvár központjában a Penny szomszédságában, forgalmas helyen eladóvá vált egy tégla építésű, cseréptetős, 106 m²-es ,3 szobás, dupla garázsos, csatornázott családi ház. A 2022-es felújítás során a folyosó, konyha/étkező, wc, fürdőszoba, előtér burkolatai megújultak, az ablakokat hőszigetelt műanyag nyílászárókra cserélték. A fűtésről egy álló gázkazán gondoskodik, de rendelkezésre áll egy vegyestüzelésű kazán és a belső szobában egy konvektor is. A melegvíz előállításáról villanybojler gondoskodik. Az 1102 m²-es telek keleti részének rendbetétele után akár gazdálkodásra kiválóan alkalmas lehet, mivel tárolók, ólak, pince is segíti a növénytermesztést, állattartást. Előnye az ingatlannak a központi elhelyezkedés, pár perc sétával a város nyújtotta legtöbb szolgáltatása elérhető. Ügyvéd, energetikus és hitelügyintéző kollégáimmal együtt teljes körű szolgáltatást tudunk nyújtani Önnek az ingatlanügylet során. Kérem, tekintse meg a tájékoztató alaprajzot! Kérdésével, időpont egyeztetéssel, forduljon hozzám bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Egyéb
Energetikai besorolás:
H

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Városi Ingatlan Portál Az iroda összes hirdetése
+36 20 561 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Városi Ingatlan Portál Az iroda összes hirdetése
+36 20 561 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY