Eladó ház Dobri 100 nm
Eladó ház Dobri 100 nm
Eladó ház Dobri 100 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7642977
Referenciaszám: 161577
Frissítve: 2 napja

Dobri eladó családi ház 5 szobás: 8,5 millió Ft

8,5 millió Ft
8 500 Ft/m²
100 m²
Alapterület
1000 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 27 793 Ft
Második évtől
35 920 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda kínálatában eladó a #161577 hivatkozási számú dobri családi ház. Dobriban a Szlovén határ közelében  eladásra kínáljuk az 5 -szobás 100 négyzetméteres felújítandó  családi házat.   A falú Központi részén elhelyezkedő épületen minden  közmű megtalálható.Falazata tégla,tetőfedés anyaga cserép.5 szoba,fürdőszoba konyha,kamra,hall.közlekedő. ,Jelenleg fűtését gázkonvektorok biztosítják.Nyílászárók cseréje csak részben történt meg. Az átalakítást jelenlegi tulajdonos elkezdte ,de a befejezés az új tulajdonos ízlése szerint történik.Egyenes domborzatú jó arányú szép telken fekszik össz területe 1000-négyzetméter.Az udvaron különálló egy autó befogadására alkalmas garázs is helyett kapott.Valamint ásott kúttal is rendelkezik az ingatlan plusz az elmaradhatatlan melléképületek . Több gyermekes család számára is ideális otthon lehet.Megközelítése mind autópályán,mind főúton kiváló. Autópálya felhajtó 1,3 km távolságra. Szlovénia 3-km,Horvátország 16-km távolságra található.Békés nyugodt kis falu,jó környezetben jó szomszédokkal a zalai dombság szívében .Számtalan kikapcsolódási lehetőség: horgászat,vadászat,túrázás,kerékpározás. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó dobri családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #161577 Az Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1972
Energetikai besorolás:
I

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Havasi Zsolt Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 134 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Havasi Zsolt Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 134 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY