Eladó ház Diósd 160 nm
Eladó ház Diósd 160 nm
Eladó ház Diósd 160 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 8151003
Referenciaszám: 318499
Frissítve: 3 napja

Diósd eladó családi ház 6+1 fél szobás: 199,9 millió Ft

199,9 millió Ft
1 249 375 Ft/m²
160 m²
Alapterület
930 m²
Telek
6+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 653 631 Ft
Második évtől
844 744 Ft
Kedvezményes kamat
7,74% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
HETEKEN BELÜL KÖLTÖZHETŐ NAPELEMES, PANORÁMÁS CSALÁDI HÁZ NAGY KERTTEL Diósd kedvelt, gyorsan fejlődő kertváros részén 160 nm-es belső kétszintes, amerikai konyhás nappali + 5 szobás családi ház 199,9 M Ft-ért eladó. A házhoz egy hatalmas, 930 nm-es kert tartozik. FÖLDSZINT A földszinten amerikai konyhás nappali, 2 szoba, vendég WC zuhanyzóval van. A klassz, világos, déli tájolású teraszra a nappaliból lehet kijutni. Ezen a szinten van még a gépészet is. Az emeletre az előtérből indul a lépcső. EMELET Három szoba, 2 fürdőszoba (egyik kádas, másik zuhanyzós) és egy gardrób van ezen a szinten. Az egyik szobához, nevezhetjük szülői hálónak, „walk in” gardróbszoba tartozik. Az emeleten is van egy panorámás terasz, amelyre 2 szobából is ki lehet jutni. PARKOLÁS Felszíni beálló minimum 3 autónak. Főbb műszaki jellemzők: - A teherhordó főfalak 30-cm (Porotherm X-therm dryfix) okostégla - Monolit vasbeton födémrendszerek, áthidalok, pillérek. - Rehau nyílászárók (kívül-belül antracit) - 15cm-es Grafitos dryvit rendszer és 25-cm vastag tetőszigetelés - Hőszivattyús hűtés és fűtés, HMV, ICON szobánkénti vezérlés - Burkolatokkal, ajtókkal, szaniterekkel. - 10kw os napelemes rendszer, (szaldós) EGYÉB JELLEMZŐK - D-DNy-i tájolás - Az épület korszerű anyagokból készül. - Külön HRSZ, önálló családi ház KÖRNYÉK Kellemes, légkábelmentes családi házas prémium környezet, aszfaltozott összközműves utcák. A burkolatok, szaniterek és a beltéri ajtók még kiválaszthatók. Céges kivitelezés, CSOK, áfa visszaigénylés, illetékmentesség igénybe vehető Átadás 2024. harmadik negyedév Bővebb információért várom hívását.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2024
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortospanorámaerkélyterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Honvári Dóra MEGAHOUSE GROUP : Madárhegyingatlan és Budaörsiházak iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 960 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Honvári Dóra MEGAHOUSE GROUP : Madárhegyingatlan és Budaörsiházak iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 960 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY