Eladó ház Diósd 121 nm
Eladó ház Diósd 121 nm
Eladó ház Diósd 121 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8149724
Referenciaszám: 317770
Frissítve: ma

Diósd eladó családi ház 4 szobás: 220 millió Ft

220 millió Ft
1 818 182 Ft/m²
121 m²
Alapterület
553 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 719 354 Ft
Második évtől
929 683 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
MINŐSÉGI ANYAGOKBÓL MEGÉPÍTETT, EGYEDI TERVEZÉSŰ, EGYSZINTES, NAPPALI+3 SZOBÁS, AZONNAL KÖLTÖZHETŐ CSALÁDI HÁZ DIÓSD CSENDES, KEDVELT UTCÁJÁBAN ELADÓ 220 M FT-ÉRT. Az ingatlan saját részre készült 2019-ben, egy meglévő épület teljes felújításával és hozzáépítéssel. A földszintes épület elrendezése kiváló. Az előtérből nyílik a mosókonyha/gépészeti helyiség, ahol egy vendég mosdó is helyet kapott. A tárolás megkönnyítésére beépített gardrób szekrények állnak rendelkezésre. Az épület fő hálószobája a hátsó kertre nyílik, saját, káddal és épített zuhannyal felszerelt fürdőszobával rendelkezik, valamint közvetlenül kapcsolódik egy sószoba/infra szauna helyiséghez. A hálószobához tartozó teraszon egy Spatrend márkájú, szinte új állapotban lévő jakuzzi szolgálja az itt lakók kényelmét. Az ingatlan másik két szobájának egyikéhez szintén saját, zuhanyzós fürdőszoba kapcsolódik. Az amerikai konyhás nappali tájolása kitűnő, fekvésének köszönhetően napfényben úszik. A kert végében egy 40 nm körüli fedett grill terasz, egy kerti tároló, valamint egy gumitéglával burkolt gyerekjátszó található. Az épület fűtéséről minőségi Wolf kazán gondoskodik padlófűtés formájában, hűtését Fujitsu inverteres klíma biztosítja. Az itt lakók biztonságát mozgás-és nyitás érzékelővel felszerelt riasztó berendezés garantálja. A szobák és a fürdőszobák marmala márvány burkolatokat, a konyhapultok, a fürdőszobák falai és az ablakkeretek kompozit kőburkolatokat kaptak. Az épület homlokzatára és a teraszhoz vezető lépcsőfokokra travertin kőburkolat került, a kerítés lábazata és a támfalak provance-i terméskővel burkoltak. A kertben 2-3 autónak kialakított térköves parkoló található. A tömegközlekedés remek, az utca végén elérhető buszjárattal Kelenföldre juthatunk be. A közelben bölcsöde, óvoda, iskola egyaránt megtalálható, csakúgy mint élelmiszer bolt, bevásárló központ, patika és minden egyéb a mindennapi élethez szükséges intézmény és üzlet. Ajánlom az ingatlant mindazoknak, akik minőségi kivitelezésű, zöldövezeti, csendes családi otthont keresnek, ahová csak beköltözni kell és nem a felújítással foglalatoskodni. Az épület igény szerint akár teljes bútorzattal is eladó, melynek ára a felek megegyezése szerint alakul.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2019
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortosteraszriasztó

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Senye Katalin MEGAHOUSE GROUP : Madárhegyingatlan és Budaörsiházak iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 398 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Senye Katalin MEGAHOUSE GROUP : Madárhegyingatlan és Budaörsiházak iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 398 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY