Eladó ház Diósd 101 nm
Eladó ház Diósd 101 nm
Eladó ház Diósd 101 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8125564
Referenciaszám: HZ086130-4654610
Frissítve: ma

Diósd eladó családi ház 3 szobás: 99,9 millió Ft

99,9 millió Ft
989 109 Ft/m²
101 m²
Alapterület
750 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Diósdon egyik legszebb részén, 750 m2 telken, 100 m2-es, 3 szobás, felújított ház bővítési lehetőséggel!! Az ingatlan Diósd csendes, mégis könnyen megközelíthető utcájában helyezkedik el. A tégla építésű házat 10 évvel ezelőtt teljes körűen felújították, átalakították és bővítették. Külső főfalai 30 cm vastag POROTHERM téglából,10 cm szigeteléssel épültek. A bővített rész TONDACH cserép tetőt, a lapos tető PLASTOVIL nedvesség elleni szigetelés kapott. A 35 m2-es panorámás lapos tető beépíthető, akár egy teljesen külőnálló lakrész is megvalosítható itt, mivel a feljútáshoz szükséges lépcső váza már elkészült, DE akár további szobák, terasz vagy erkély kialakítására is alkalmas. Az amerikai konyhás nappali alatt lévő 24,62 m2-es fűthető garázs kapuja elektronikusan nyitható, akár csak a bejárati kapu. Az ingatlan belső terei is teljes körű felújításon estek át, rendkívül kényelmesek és otthonosak. Az előszobában magasfényű hidegburkolat került, a beépített gardróbszekrény praktikus és segíthet a rend és a tárolás fenntartásában. A konyha egy légtérben található a nappalival, teljesen bútorozott és gépesített. A nappali rendkivűl világos, az öt ablaknak köszönhetően egész nap fényárban úszik. Impozáns belmagasság, minőségi fapadló. A két külön bejáratú hálószoba kényelmes méretű, világos, fa padlós. Az ablakos fürdőszoba is a kényelemről árulkodik, nagy méretű perem nélkűli zuhanykabin lett beépítve, és padlófűtést alakítottak ki, a WC mellett pedig egy bidé is helyt kapott. A fűtésről egy kombi, zártrendszerű turbós cirkó, illetve a hűtésről a szobákban elhelyezett klimák gondoskodnak. A külső és belső fa nyílászárók cseréje is 10 évvel ezelőtt történt, ami a ház szigetelését és energiahatékonyságát növeli. A ház kivűl -belűl gondosan és összhangban lett megtervezve, a cseresznye szinű fa lépcsőkorlát és a nyilászárók, valamint a terakotta szinű külső vakolat meleg, harmonikus, mediterrán stílust kölcsönőz. A kertész által karbantartott teleken több gyümölcsfa is található. Diósd egy kiváló hely azok számára, akik csendes, rendezett környezetben szeretnének élni, de közel a városhoz. További információ és megtekintés illetve a Duna House teljes kínálatával kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2013
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Balázs Bence Duna House Bartók Az iroda összes hirdetése
+36 30 297 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Balázs Bence Duna House Bartók Az iroda összes hirdetése
+36 30 297 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY