Eladó ház Debrecen 470 nm
Eladó ház Debrecen 470 nm
Eladó ház Debrecen 470 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8122040
Referenciaszám: 168550
Frissítve: 1 napja

Debrecen eladó családi ház 6 szobás: 720 millió Ft

720 millió Ft
65 455 Ft/m²
470 m²
Alapterület
11000 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 2 354 249 Ft
Második évtől
3 042 599 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Debrecen Hadházi úti Ingatlaniroda kínálatában eladó a #168550 hivatkozási számú debreceni családi ház.  Eladó Debrecen Balla tanya környékén exkluzív családi ház. - Az egy szintes családi ház 2000 évben épült , amerikai stílusban. - A 700 nm-es családi ház, 11000 nm telekre épült.  - Az impozáns bejárat egy nagy méretű fogadószobába nyílik, innen közelíthető meg az étkező, a konyha, és a hatalmas méretű   nappali kandallóval. - Földszinten kapott helyet a 2 hálószoba gardróbbal és fürdőszobával,  nagy méretű hobbiszoba, a infra és fin szauna, a mosókonyha,   és egyéb kiszolgáló helységek. - Az emeleten 2 hálószoba hozzá tartozó fürdőszobával, gardróbbal és itt találunk egy  biliárd szobát. - A családi ház minőségi műanyag nyílászárói redőnnyel felszereltek. - Az ingatlan fűtéséről napkonvektor és infra panel gondoskodik. - A családi ház tisztaságáról központi porszívó gondoskodik. A felső lakók kényelmét szennyes ruha ledobó segíti. - Az udvar parkosított  automata öntöző rendszer gondoskodik a be ált növényzet szépségéről. - Az ingatlanhoz nagy méretű garázs tartozik, amely 3 gépkocsi tárolására alkalmas. - A körbekerített családi ház  lakóinak kényelmét alábbiak biztosítják: - 200 nm terasz - kerti zuhanyzó - fűthető kismedence - hatalmas kültéri medence (160 m3) - kerti tó - körbekerített, teniszpálya - télikert - kerti filagória ( kinti sütő főzőhely) A minden igényt kielégítő. ingatlan számos olyan paraméterrel rendelkezik, amely az  igényes, pihenésre vágyó lakóit ki tudja szolgálni. A családi ház  árába a tulajdonos beszámít nagyobb értékű autót, akár ingatlant is.   Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó debreceni családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #168550 Az Openhouse Debrecen Hadházi úti Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2000
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rácz József Openhouse Debrecen Hadházi úti Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 265 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rácz József Openhouse Debrecen Hadházi úti Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 265 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY