Eladó ház Dány 124 nm
Eladó ház Dány 124 nm
Eladó ház Dány 124 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8079489
Referenciaszám: M272832
Frissítve: 3 napja

Dány eladó családi ház 3 szobás: 44,9 millió Ft

44,9 millió Ft
361 805 Ft/m²
124 m²
Alapterület
1181 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kizárólag az OTP Ingatlanpont kínálatában! Eladó Budapesttől 35 km-re Dányban egy 124,1 nm-es családi ház, amely 1181 nm-es telken helyezkedik el! 1970 körül épült téglából, nyilászárói cserélve lettek! Az ingatlanban kialakításra került 3 szoba, fürdőszoba , wc, konyha, előszoba, kamra, kazánház, plussz még egy nagyobb konyha és hatalmas pince terül el az épület egy része alatt! Az ingatlan két bejárattal rendelkezik! Minden szobában újonnan rakott kemence szolgálja a meleget, de természetesen gázkazán is gondoskodik az ingatlan melegéről! A meleg vizet villany boyler biztositja! Az ingatlan nagyon jó állapotban van, gyönyörő az udvar, a fedett terasz (15,1 nm) lila akáccal befuttatott, csodálatos! A kert igényesen művelt, több gyümölcsfa adja termését! Melléképület is tartozik a házhoz! Amennyiben az ingatlan megvásárlásához hitelre van szüksége, az OTP kedvező konstrukciót tudom ajánlani mint képzett hitelszakértő! A babaváró hitel, CSOK plusz megfelelő személyi feltételek mellett - felvehető! Ingyenes hitelbirálattal segitem ügyfeleimet, ügyvédi háttérrel rendelkezem! Jöjjön, nézzük meg együtt!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (héra)
Építés éve:
1971
Terasz:
15,1 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosvilágosterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hollóné Ézsiás Krisztina Jászberény Lehel Vezér tér 13 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 366 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hollóné Ézsiás Krisztina Jászberény Lehel Vezér tér 13 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 366 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY