Eladó ház Dánszentmiklós 35 nm
Eladó ház Dánszentmiklós 35 nm
Eladó ház Dánszentmiklós 35 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8148304
Referenciaszám: 221_tef
Frissítve: 10 napja

Dánszentmiklós eladó családi ház 2 szobás: 16,9 millió Ft

16,9 millió Ft
482 857 Ft/m²
35 m²
Alapterület
2205 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Teleki és Fia Ingatlan értékesítésre kínálja Dánszentmiklóson ezt 2205 nm.-es elkerített ingatlant, a rajta álló 35 nm.-es hasznos alapterületű könnyűszerkezetes házikóval együtt. Az épület alápincézett. itt található a fúrt kút aknája és a vegyes kazán. A földszinten: szoba, nappali, konyha és fürdőszoba került kialakításra. A bejárat előtt tágas fedett terasz áll. Az épület oldalában tégla falazatú garázs épült. Belső burkolatok: járólap, csempe, festett fal, pvc, festett fal. A külső homlokzat hőszigetelt, kőporral színezett. Az ingatlanba az ivóvizet fúrt kút adja, vezetékes víz az utcában húzódik. Vezetékes gáz az udvaron. Csatorna, áram hálózatra kötve. A nyílászárók műanyagra lettek cserélve. Aki olcsón keres kis házikót , itt megtalálhatja új otthonát. Hétvégi háznak, hobbi kertnek is kiválóan megfelel. Kérem hívjon bizalommal. Ezen a tájon az év minden szakában kiélvezheti a hamisítatlan vidéki életérzést. Irodánk jogi és profi hitel ügyintézői segítséget nyújt ügyfeleinek.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Központi fűtés
Energetikai besorolás:
F
villanycsatornaösszkomfortosjó közlekedésűvilágosteraszpince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóthné Teleki Éva Teleki és Fia Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 525 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóthné Teleki Éva Teleki és Fia Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 525 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY