Eladó ház Dabas 61 nm
Eladó ház Dabas 61 nm
Eladó ház Dabas 61 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 8051805
Referenciaszám: 105_mgyo
Frissítve: 3 napja

Dabas eladó családi ház 2 szobás: 74 millió Ft

74 millió Ft
1 213 115 Ft/m²
61 m²
Alapterület
867 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 241 964 Ft
Második évtől
312 712 Ft
Kedvezményes kamat
7,74% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ENERGIATAKARÉKOS MASSZÍV CSALÁDI HÁZ Dabas kedvelt építési területén eladó egy LIAPOR technológiával készült, A+++ besorolású, 2 szobás,teljesen önellátó energia rendszerű családi ház. A Liapor építési rendszernek megfelelően az építési mód Liapor/ kerámia-kompozit/ hőszigetelt rendszerű. Így az épület időtálló, tartós, állandó karbantartást nem igényel, azaz masszívház. Maximálisan megfelel a napjainkra kialakult hőszigetelő és hőtároló igényeknek. A ház szigetelése a rendszerhez tartozó 20-20-35 cm-es grafit, födémen kőzetgyapot elemekkel történt. Zárószinten fafödém, cserép fedéssel. A ház nagyszerű beosztása /nm/: Előtér : 2,62 Kerámia Közlekedő: 3,85 Lam. par. Wc: 1,62 Kerámia Mosókonyha: 3,97 Kerámia Fürdő: 4,17 Kerámia Szoba:1 10,26 Lam. par. Szoba: 2 9,86 Lam. par. Nappali, Konyha,Étk 24,51 Lam. par. ∑ 60 Nyílászárók: 3 rétegű műanyag ablakok, a belső ajtók fából készültek, vagy fóliázottak. A meleget padlófűtésen át 6 KW-os napelemrendszer adja, a melegvíz ellátást villanybojler biztosítja. A telek 867 nm-es, 3 oldalról körbekerített. Locsoláshoz saját fúrt kút készült. A főbejárathoz tervezett belépő , és a kiülőként is jól használható hátsó kertre néző terasz befejezése az új tulajdonosra vár. A város főutcája néhány perces gyalogos távolságra található. Ez az otthon a nyugalom szigete, rendezett szomszédsággal. Az ingatlan per és tehermentes. Érdeklődés esetén várom tiszteletteljes hívását akár hétvégén is.Teljes körű ingatlanközvetítő szolgáltatással várjuk ügyfeleinket.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2022
Energetikai besorolás:
A+++
villanygázvízcsatornaösszkomfortosjó beosztásújó közlekedésűvilágosamerikai konyha

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lengyel Katalin Magyarország Gyöngyszemei Az iroda összes hirdetése
+36 30 682 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lengyel Katalin Magyarország Gyöngyszemei Az iroda összes hirdetése
+36 30 682 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY