Eladó ház Csemő 92 nm
Eladó ház Csemő 92 nm
Eladó ház Csemő 92 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8151456
Referenciaszám: M281214-4673751
Feltöltve: 18 napja

Csemő eladó családi ház 4 szobás: 29 millió Ft

29 millió Ft
315 207 Ft/m²
92 m²
Alapterület
2435 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 94 821 Ft
Második évtől
122 545 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ceglédtől 5 km távolságra, Csemő-Zöldhalomban 2435 nmes telken eladó egy jó állapotú igényesen, tisztán és rendben tartott családi ház. A családi ház 1975-ben épült beton alapra vegyes falazattal. A főépület hasznos alapterülete 93 nm. A házban 4 szoba, konyha és étkező egy fürdőszoba wc-vel, valamint előszoba került kialakításra. Az előszobát télen télikertkén is használják a sok szép virág át teleltetésére. Az ingatlan többször is megkapta a ,,Virágzó Csemőért különdíjat,,. A főépület mellett garázs, tárolók és több gazdasági épület is helyet kapott, melyek állattartásra is alkalmasak. Az épületek mögött szépen gondozott kert található, ahol mindent megtermelhető amire a konyhában szükség lehet. Az elmúlt években több felújítási munkálatokat is elvégeztek az ingatlanon. A villamos hálózat teljesen fel lett újítva. Új burkolatot kapott a fürdőszoba és a konyha. A nappaliban a burkolatot új laminált parkettára cserélték. A ház melegéről gáz- és vegyes tüzelésű kazán gondoskodik radiátoros hőleadó egységekkel. A vásárlás finanszírozásában az OTP kedvező hitelkonstrukcióival, CSOK+ és a támogatott hitel lehetőségével, vagy akár a babaváró hitel ilyen célra történő felhasználásával tud segíteni. Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes. Amennyiben felkeltettem érdeklődését kérem hívjon bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1975
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Czinegéné Deák Judit Szolnok Szapáry utca 23 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 266 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Czinegéné Deák Judit Szolnok Szapáry utca 23 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 266 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY