Eladó ház Csemő 66 nm
Eladó ház Csemő 66 nm
Eladó ház Csemő 66 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7763049
Referenciaszám: 4892_92
Frissítve: ma

Csemő eladó családi ház 4 szobás: 45 millió Ft

45 millió Ft
681 818 Ft/m²
66 m²
Alapterület
4316 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 147 141 Ft
Második évtől
190 162 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Erdei nyugalom, szomszédok nélkül, távol a város zajától! Megvételre kínálok Csemő külterületén egy hangulatos, átlagos állapotú tanyát egy erdő közepén! Az ingatlan 2002-ben épült téglából, fa födémmel, 15 cm szigeteléssel a tetőn. Cseréptetős. A lakóterület 60 nm, hozzátartozik még egy 12nm-es fedett terasz. A telek terület 4316 nm, megnevezése kivett tanya, legelő. Az ingatlanba belépve egy tágas, amerikai konyhás nappaliba érkezünk, innen nyílik 3 hálószoba és a zuhanyzós fürdőszoba. A konyhában egy épített étkezőpult is kialakításra került, beépített elektromos főzőlappal. Az egész ház hidegburkolattal van burkolva. A vízellátást fúrt kút biztosítja. Áram van, a fűtésről egy gyönyörű cserépkályha gondoskodik. Az udvaron egy kerti szaletli található. Az ingatlan homokútról közelíthető meg, 10 percre a betonúttól. Itt található egy buszmegálló is. Innen kis bolt km 1 km-re található, Csemő központja 10 perc alatt elérhető , ahol közintézmények , iskola , óvoda ,bevásárlási lehetőségek is vannak. Budapest egy órányi távolságra található. Az ingatlant ajánlom a természet szerelmeseinek, mindenkinek, aki kiszakadna a városból és nyugodt környezetben szeretne élni, vagy nyaralni. A nagy terület lehetőséget biztosít akár önellátó gazdaság kialakítására is. A közelben több helyen lovaglási és kirándulási lehetőségek adottak. Ár:45.000.000 Ft Az ingatlan 1/1 tulajdonban van, kifüggesztés köteles! Cégünk INGYENES, iroda és bank-független Hitel ügyintézéssel is rendelkezésére áll, nem csak nálunk vásárolt ingatlanokra!! Kérdés és-vagy időpont egyeztetés miatt hívjon bátran akár hétvégén is. Amennyiben nem tudom felvenni visszahívom.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanykert

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Zsuzsanna Hegedűs Dream Credit Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 779 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Zsuzsanna Hegedűs Dream Credit Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 779 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY