Eladó ház Császártöltés 115 nm
Eladó ház Császártöltés 115 nm
Eladó ház Császártöltés 115 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8157220
Referenciaszám: M276215-4677623
Frissítve: 1 napja

Császártöltés eladó családi ház 4 szobás: 25,5 millió Ft

25,5 millió Ft
221 739 Ft/m²
115 m²
Alapterület
504 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 83 380 Ft
Második évtől
107 759 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Bács-Kiskun megye, Császártöltés csendes utcájában, eladásra kínálok egy 115m2-es családi házat. Az ingatlanban található 3 szoba, nappali + étkező, konyha, fürdőszoba Wc-vel, mosókonyha, kamra és egy hosszú folyosó. A szobák, az étkező és a folyosó szőnyeg burkolattal, a konyha, a fürdőszoba hidegburkolattal ellátott. Melegvizet villanybojler biztosítja, a fűtésről gázkonvektorok gondoskodnak. Bár az épület szigeteléssel nem rendelkezik, elrendezésének köszönhetően alacsony rezsiköltséggel bír. Külső nyílászárói műanyagok, belsők fából készültek. Két bejárata van a háznak, a hátsó egy hangulatos, fedett belépőről nyílik. A tető pár éve teljes felújításon esett át, a villanyvezetékek részben cserélve lettek. A telek 504m2-es, melyen található garázs, fedett tároló, füstölő helyiséggel, wc-vel, mellette állattartásra alkalmas ólakkal. Az udvar egy része térkövezve, hátrébb beton található. Az ingatlan bútorozatlan állapotban vásárolható meg! Ajánlom családok részére, családalapítás előtt állóknak, vagy akár idősebbeknek is! Az OTP Bankcsoport teljeskörű ügyintézéssel áll ügyfeleink rendelkezésére! Keressen bizalommal! Tekintsük meg együtt!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dömők Anikó OTP Ingatlanpont Kft Kecskemét Az iroda összes hirdetése
+36 70 227 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dömők Anikó OTP Ingatlanpont Kft Kecskemét Az iroda összes hirdetése
+36 70 227 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY