Eladó ház Csanádalberti, Munkácsy Mihály utca 21 80 nm
Eladó ház Csanádalberti, Munkácsy Mihály utca 21 80 nm
Eladó ház Csanádalberti, Munkácsy Mihály utca 21 80 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8136652
Feltöltve: 1 hónapja

Csanádalberti eladó családi ház 3 szobás: 3,5 millió Ft

3,5 millió Ft
43 750 Ft/m²
80 m²
Alapterület
1079 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Csongrád-Csanád vármegyében, Csanádalbertin, 3 szobás ház, 1079 nm telekkel eladó. A vájog falazatú, 80 nm ingatlanban három szoba, előszoba, főzőfülke, étkező, kamra, fürdőszoba wc-vel helyiségek vannak. Az összes nyílászáró hőszigetelt műanyagra cserélve. A házban központi (villany) fűtés van. A hidegburkolatok, kád, WC és zuhanyfülke is 2 évesek. A konyhában új bútorok vannak. Az épület tetőszerkezete felújításra szorul, illetve az egyik szobában a födém megroggyant. A hatalmas porta kiváló teret biztosít növény termesztésére, a zárt, tágas udvaron hangulatos családi, baráti partik rendezésére alkalmas szabadidős terület is kényelmesen kialakítható - biztonságos játszóteret nyújtva a gyerekeknek is. A rendezett, kedves kis községben bölcsőde, óvoda, hivatal, bolt is van, összetartó közösség várja az ide költözőket. A település Makótól 23 km, az M43 autópálya Csanádpalota le-, és felhajtójától 12 km távolságra fekszik. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését kérjük keressen bizalommal. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk és segítséget nyújtunk az adásvételi ügyek intézésében.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Egyéb
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornakomfortoskocsibeállókertkertkapcsolatosjó beosztásúcsendesvilágoskamramelléképület

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Briliáns Hitel- és Ingatlanközvetítő Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 337 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Briliáns Hitel- és Ingatlanközvetítő Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 337 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY