Eladó ház Cegléd 30 nm
Eladó ház Cegléd 30 nm
Eladó ház Cegléd 30 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8162276
Referenciaszám: 688200257
Frissítve: 2 napja

Cegléd eladó családi ház 1+1 fél szobás: 19 millió Ft

19 millió Ft
633 333 Ft/m²
30 m²
Alapterület
1600 m²
Telek
1+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Cegléden az élményfürdőhöz közel eladó egy Tégla falazatú nagy portával rendelkező lakóingatlan!   A 2 szintes 30 nm-es lakóterülettel rendelkező épület alapja beton , falazata tégla, fedése cserép.A homlokzati falak 5 cm-es szigeteléssel ellátottak. A lakóházba kialakításra került  egy előszoba, konyha, fürdőszoba/wc 1+1 fél szoba.   Közművek közül a gáz és a villany került bevezetésre. A vízellátás fúrt kútról megoldott hidrofor segítségével, szennyvízelvezetés derítőbe történik. A vezetékes víz az utcában megtalálható.   Az ingatlan fűtéséről gázcirkó gondoskodik- radiátoros hőleadók segítségével.   Állandó lakhatásra, hobbynak és nyaralónak is kitűnő választás lehet ez a jó állapotú ház.   A nagyméretű 1 600 nm-es udvar minden oldalról kerítve van. Kialakításra került rajta egy jó állapotú dupla garázs is. A telek rendezett, akár további építkezésre is alkalmas.   Környezete csendes, rendezett. Megközelítése 1 km-es télen nyáron járható földútról történik.   Ne maradjon le erről az alkalmi ajánlatról! Hívjon bizalommal, rugalmasan tudom mutatni.   Irányára: 19M Ft( kifizetést követően azonnal birtokba vehető) Érdeklődését megadott elérhetőségeim egyikén várom a hét bármely napján.  Tel.: 0630/870-0328 vagy 0670/602-1326   Amennyiben az ingatlan megvásárlásához hitelre van szüksége, ingyenes hitel tanácsadással és teljes körű ügyintézéssel állunk rendelkezésére. Közreműködésünknek köszönhetően kedvezményesebb hitelre tehet szert, mintha önállóan a bankban intézné ügyeit, továbbá az ingatlan megvásárlásával kapcsolatos teljes körű ügyintézést is biztosítunk. Jelzáloghitel, babaváró hitel, CSOK, személyi kölcsön igényét vásárlástól függetlenül díjtalanul elintézzük Önnek.    

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
G
villanygázösszkomfortosgarázs

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kereki Katalin Elysium Ingatlanügynökség Az iroda összes hirdetése
+36 20 406 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kereki Katalin Elysium Ingatlanügynökség Az iroda összes hirdetése
+36 20 406 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY