Eladó ház Bük 150 nm
Eladó ház Bük 150 nm
Eladó ház Bük 150 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8167752
Referenciaszám: 4156_920
Frissítve: ma

Bük eladó családi ház 6 szobás: 55 millió Ft

55 millió Ft
366 667 Ft/m²
150 m²
Alapterület
1000 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 179 838 Ft
Második évtől
232 421 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az osztrák határtól 20 km-re és Bükfürdőtől csupán 6 km-re fekvő, csendes, nyugodt kis településen 150 m2-es, kiváló állapotú családi ház eladó. Az épület a 90-es évek végén épült a minőségi, korszerű anyagok felhasználásával. Műanyag nyílászárói hőszigeteltek és az ablakok redőnnyel szereltek. Az ingatlan helyiségeinek az elosztása nagyon kényelmes és praktikus, a terei tágasak és világosak. Az alsó szinten egy nagy előszoba fogad, ahonnan egy nagyméretű nappali nyílik, amihez egy hátsó terasz kapcsolódik a kertre néző kilátással. Ezen a szinten található még egy konyha-étkező, egy hálószoba, egy zuhanyzós fürdőszoba és egy külön wc, valamint egy egyállásos garázs. A felső szinten szintén található egy nappali, terasz kapcsolattal, 3 hálószoba, egy sarokkádas fürdőszoba és egy külön wc. Az épület fűtéséről gázkazán gondoskodik radiátoros hőleadással. Az ingatlan ideális méretű 1000 m2-es telken helyezkedik el. A telek gondozott és körbe kerített. A kiváló közbiztonsággal rendelkező település a falusi CSOK programban része, így annak igénylésére van lehetőség, valamint az ingatlanra a CSOK+ hitelprogramban a garantált 3%-os támogatott hitel is igénybe vehető és a kettő akár igény szint kombinálható. A 4%-os vagyonszerzési illetéket nem kell megfizetni. Az ingatlan ár-érték aránya rendkívül kedvező, figyelembe véve a térség ingatlanpiaci kínálatát.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázcsatornagarázskertkertkapcsolatoscsendesétkezőteraszredőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
József Bódi Omni Jure Szociális Szövetkezet Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
József Bódi Omni Jure Szociális Szövetkezet Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY