Eladó ház Budapest XXIII. kerület 250 nm
Eladó ház Budapest XXIII. kerület 250 nm
Eladó ház Budapest XXIII. kerület 250 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8107301
Referenciaszám: 107003737
Feltöltve: 1 hónapja

Budapest XXIII. kerület eladó családi ház 5 szobás: 179,9 millió Ft

179,9 millió Ft
719 600 Ft/m²
250 m²
Alapterület
619 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Budapest XXIII. kerületében, Orbánhegyen , szép rendezett utcában eladó egy gondosan megépített és karbantartott családi ház, pincével, dupla garázzsal, medencével. A ház 250 m2, mely egy parkosított 619 m2-es telken helyezkedik el. Az udvarba 2 autó beállásra alkalmas elektromos kapun, és egy szintén elektromos személy bejárón juthatunk be. Az dupla garázs, házkapcsolatos, burkolt, minden igényt kielégítő. A ház körbe járható, a hátsókert intim, parkosított, öntöző rendszerrel, fúrt kúttal ellátott, található benne egy hatalmas 6*3*1,5 méteres fedett medence, egy szabadtéri nyújtó-húzódzkodó edzőpálya, illetve egy épített kemence. A hatalmas hátsó fedett terasz, nagyon impozáns, nagyon hangulatos. ( 50m2) . A terasz alatt pince segít a tárolásban, illetve helyet kapott itt egy lenti fürdőszoba, így a kertből nem kell a házba bemenni zuhanyozni, ha a medencézés, a kerti munka, sütögetés után, szeretnénk felfrissülni. A hatalmas ház elrendezése nagyon jó. Földszint: - Dupla garázs, elektromos garázskapuval, közvetlen házkapcsolattal - Dupla előszoba, beépített szekrényekkel, így a belső előszoba mindig rendezett. - Hatalmas zuhanyzós, kádas fürdőszoba, mosdóval, bidével, WC-vel - Nappali szoba, kandallóval, bárpulttal, bárszekrénnyel - konyha, beépített szekrénnyel, kamrával - Hálószoba( Dolgozó szoba) A nappali szoba és a konyha is teraszkapcsolatos. Emelet: - Egy fürdőszobás, gardróbos, hálószoba, erkélykapcsolattal - Hálószoba erkélykapcsolattal - Hálószoba - Hatalmas, sarokkádas, zuhanyzós fürdőszoba - Külön WC - előtér -Társalgó rész - 20 m 2-es erkély, mely 3 helyiségből megközelíthető Terasz alatt pince+ épített tároló a ház mellett Az előkert kis kerti tóval, több autó beállására alkalmas területtel. Hátsókert: Medence, edzőpálya, kemence, óriási terasz. Műszaki tartalom: Tégla falazat, 4 cm szigeteléssel. Tetőfedés: zsindely. Ablakok: fehér színű, két rétegű, hőszigetelt, bukó-nyíló műanyag ablakok, reluxával ellátva. Fűtés: Gázkazán padló és radiátoros hőleadókkal. Nagy teljesítményű kandalló a nappaliszobában, 5 darab hűtő-fűtő klíma. ( 8 KW napelem miatt, ezek működtetése szinte ingyen van) A többrétű fűtési lehetőségnek köszönhetően, a nagy terület ellenére a ház kifűtése rezsihatáron belül megoldott. Gépesített , beépített konyhabútor, rengeteg beépített szekrény az előterekben, közlekedőkben. Fúrt kút, öntözőrendszer. 6*3*1,5 fedett medence. Edzőpálya Kemence 8 KW napelem. Parkosított kert. A nagyon hangulatos, okosan megtervezett ház, óriási terasszal, erkéllyel nagy családok számára is jól élhető. A környezet rendezett, mind tömegközlekedéshez, mind az autós közlekedéshez ideális. HÉV gyalog 8 perc. Iskola az utcában. Lidl, Aldi autóval 3 perc. Minden könnyen megközelíthető, de az utca átmenő forgalomtól mentes, csendes, aszfaltburkolattal ellátott. Kiváló ár-érték arány. Hívjon bizalommal, szívesen mutatom. Vásárlását ügyvédi háttérrel, és bankfüggetlen, ingyenes hitaltanácsadással segítjük.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Van
villanygázvízcsatornaluxusgarázsinternetbútorozottvízórásklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Boltos Éva Ingatlancorner Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 365 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Boltos Éva Ingatlancorner Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 365 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY