Eladó ház Budapest XXII. kerület 130 nm
Eladó ház Budapest XXII. kerület 130 nm
Eladó ház Budapest XXII. kerület 130 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8096400
Referenciaszám: HZ087643
Frissítve: ma

Budapest XXII. kerület eladó családi ház 4 szobás: 169 millió Ft

169 millió Ft
1 300 000 Ft/m²
130 m²
Alapterület
640 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 552 595 Ft
Második évtől
714 166 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálunk egy különleges, 2 éve újra felújított, folyamatosan karbantartott, korszerűsített családi házat Budapesten a 22. kerületben. Az ingatlan impozáns méreteivel - összesen 5 szobával rendelkezik - tökéletes választás nagycsaládosok számára, vagy azoknak, akik tágas, kényelmes otthont keresnek.A felújítás során különös figyelmet fordítottak a modern technológiák beépítésére az otthonkomfort növelése érdekében. A házat napenergiát termelő NAPELEMEKKEL szerelték fel, melyek jelentősen csökkentik a rezsiköltségeket. A biztonság garantálásához ELEKTROMOS KAPU telepítettek, amely gondoskodik a zavartalan és biztonságos bejutásról.A belső terek kialakítása során különös hangsúlyt fektettek a fények és terek harmonikus együttélésére, ezáltal teremtve meg az otthon melegét és nyugalmát. A házban LÉGKONDICIONÁLÓ  van, így a legforróbb napokon is biztosított a kellemes hőmérséklet. A kertkapcsolatos nappaliban egy KANDALLÓ romantikus estéket biztosít.A kert ÖNTÖZŐRENDSZERrel, felszerelt, gondosan megtervezett,épített szépsége az ingatlannak.A pinceszinten található egy hatalmasGARÁZS, MELY TÖBB AUTÓ SZÁMÁRA is elegendő helyet biztosít, továbbá ideális tárolásra is. A kazánház a pinceszinten helyet ad a SZAUNÁnak is.Az ingatlan elhelyezkedése is kiváló; csendes, nyugodt környéken található, mégis közel van a budafoki városközponthoz, így minden fontos helyszín könnyen és gyorsan elérhető. Autóval 6 perc a Promontor udvar., de a másik irányban a Balatoni útra is hamar rákanyarodhatunk.Ez a csodálatos, barátságos családi ház tökéletes választás lehet azok számára, akik egyedi otthonra vágynak, ahol a modern technológia és a klasszikus kényelem tökéletes összhangban van. Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és tegye meg az első lépést az álomotthon felé!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1995
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kisiván Krisztina Duna House - Budafok, Promontor Udvar Az iroda összes hirdetése
+36 70 628 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kisiván Krisztina Duna House - Budafok, Promontor Udvar Az iroda összes hirdetése
+36 70 628 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY