Eladó ház Budapest XX. kerület 62 nm
Eladó ház Budapest XX. kerület 62 nm
Eladó ház Budapest XX. kerület 62 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8167960
Referenciaszám: 326_gyf
Frissítve: 3 napja

Budapest XX. kerület eladó családi ház 3 szobás: 49 millió Ft

49 millió Ft
790 323 Ft/m²
62 m²
Alapterület
280 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Pesterzsébet-Szabótelep, ahol most ezt a frissen felújított kertes házat kínáljuk Önnek! Ezen az 518 nm telken két független épület is áll, melyből a nagyobbik ingatlan hirdetését olvassa éppen. A 280 nm-es saját, leválasztott, önálló utcai bejárattal rendelkező telekrészen áll a 3 szobából álló 53 nm-es lakóépület egy szép nagy 19 nm-es terasszal. Praktikus elrendezésének köszönhetően nincsenek kihasználatlan terek. A teraszról mindjárt a hatalmas amerikai konyhás nappaliba léphetünk, ahonnan balra egy nagyobb, jobbra egy kisebb háló nyílik. A szintén innen nyíló tágas fürdőszobában sarokkád emeli a komfortot. Minden részletében megújult most a teljes épület, vagyis újak a közművezetékek, burkolatok, szigetelések, fűtési rendszer, szaniterek, nyílászárók is. Kiváló lehetőség, ha nagyobbacska kertre is vágyik, és a ház mérete sem mellékes. Itt nem kell kompromisszumot kötnie! Ha fontos Önnek a csendes, nyugodt, zöldövezeti környezet, ahol a közlekedés is nagyon jó, hisz 2 percre a villamosmegálló, amivel átszállás nélkül a belvárosba jut, akkor ezt a házat meg kell néznie! Várom érdeklődő hívását, hogy a részletekről, megtekintésről egyeztessünk!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosjó beosztásújó közlekedésűvilágosamerikai konyhaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Németh László Smaragdliget Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 623 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Németh László Smaragdliget Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 623 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY