Eladó ház Budapest XX. kerület 141 nm
Eladó ház Budapest XX. kerület 141 nm
Eladó ház Budapest XX. kerület 141 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8159691
Referenciaszám: M280694-4679117
Frissítve: ma

Budapest XX. kerület eladó családi ház 4 szobás: 75,9 millió Ft

75,9 millió Ft
538 298 Ft/m²
141 m²
Alapterület
432 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 220 281 Ft
Második évtől
300 619 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kizárólag csak nálunk Pesterzsébeten eladó, egy 141 nm három önálló külön bejáratos lakrésszel rendelkező családi ház. Az ingatlan lehetőséget ad több generáció együttélésére is. A telek 432 nm, az ingatlan nagy része felújított. A tulajdonos most színezi a külső vakolatot. Több féle fűtési lehetőség: cirkó, hűtő-fűtő klíma, szilárd tüzelésű kályha. Szigetelt a ház (10 cm). Az ingatlan nagy előnye, a külön bejáratos lakrészek, előkert, amely nagy baráti, családi összejöveteleknek színhelye lehet. Kerti dolgok tárolására alkalmas rész is kialakítható. Pince nincs, az ingatlan utca fronti részén tetőtér beépítésére is van lehetőség. Közlekedés: 224E, 23, 66 busz a közelben áll meg, villamosok közül a 2, 2B , 51, 52-es az éjszakai 948 járat a Dél-pesti autóbuszgarázs és Csepel Soroksári rév Boráros tér, Határ út (kék metró) irányban közlekedik. Kellemes séta távolságra található: bölcsőde, óvoda, iskolák, többféle bevásárlási lehetőség, a Csili Művelődési ház és Pesterzsébet Városközpont, Szakorvosi rendelő Intézet, piac is könnyen elérhető. Ez az ingatlan lehetőséget kínál arra is, hogy a hátsó kisebb lakrészt akár bérbe is kiadhatja, vagy valamilyen vállalkozás számára is alkalmas lehet (fodrász, szépségszalon stb.) Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a kiváló paraméterekkel rendelkező családi ház, jöjjön el, nézze meg, és tegyen ajánlatot!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1975
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hohol Róbert OTP Ingatlanpont Jászberény Gyöngyösi út 36. Az iroda összes hirdetése
+36 70 572 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hohol Róbert OTP Ingatlanpont Jászberény Gyöngyösi út 36. Az iroda összes hirdetése
+36 70 572 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY