Eladó ház Budapest XX. kerület 67 nm
Eladó ház Budapest XX. kerület 67 nm
Eladó ház Budapest XX. kerület 67 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8131577
Referenciaszám: HZ076942-4657875
Frissítve: ma

Budapest XX. kerület eladó családi ház 4 szobás: 42 millió Ft

42 millió Ft
626 866 Ft/m²
67 m²
Alapterület
79 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 137 331 Ft
Második évtől
177 485 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó a XX. kerület Nagysándor József utca - Török Flóris utca sarkához közel, egy 67 nm-es, 2 szobás, saját kerttel, egyedi mérőkkel rendelkező családi ház (az ingatlan megnevezése: kivett lakóház, udvar, gazdasági épület, de hitelezhető) . Az ingatlanban helyet kapott: - előszoba - kádas fürdőszoba, mellékhelységgel - konyha (a konyhabútor a vételár részét képzi) - 2 hálószoba - kizárólagos használatú kertrész - szuterén 2 szobával Elrendezés: A hátsó szomszéddal közös kapun mehetünk be az udvarra, ahol az eladó ingatlan főbejárata balra található. Belépés közvetlenül az előszobába történik, ahonnan balra a nagyobbik hálószobába, egyenesen pedig az igényesen felújított, új bútorokkal és gépekkel ellátott konyhába mehetünk. A konyhából ismét balra található a kisebbik hálószoba, a konyha végéből pedig a fürdőszobába tudunk eljutni. A nagy hálószobából egy lépcső vezet le szuterénbe, ahol egy nagyobb és egy kisebb szoba kapott helyet, melyek akár a lakhatásra is alkalmasak. A szuterén szint nagyobbik szobájából nyílik a pince, amit akár az udvar felől és meg lehet közelíteni. A tetőtér és tető szerkezet jó állapotnak örvend, melynek köszönhetően akár még a beépítésre is sor kerülhet. A saját kertrészben található egy 6,5nm-es tároló is. Finanszírozás: A lakást készpénzzel és banki támogatással is megvásárolható, melyben irodánk készséggel áll rendelkezésre, bankfüggetlen pénzügyi szakemberekkel akik vevőink számára teljesen díjtalanul elérhetőek. Az ingatlan osztatlan közös tulajdon, de rendelkezik ingatlan használati megosztóval. Gépjárművel az utcán díjmentesen lehet parkolni. Az ingatlan szobái korszerű, műanyag hőszigetelő ablakokkal rendelkeznek, melyek redőnnyel vannak fel szerve. Az ingatlanban a H tarifa be van vezetve! A konyhában a beépített mosogatógép, tűzhely, főzőlap a vételár részét képezik. A biztonságot kiépített riasztórendszer növeli. Környék, közlekedés: Az ingatlan kiváló infrastruktúrával rendelkezik, hiszen 4-5 perces sétán belül található meg a 2B, 51, 52-es jelzésű villamosok, 35, 151, 948 -as jelzésű buszok, ezen kívül Spar, Fitnesz terem, fitt-park, kínai üzletek is vannak a környéken. Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését várom hívását a hét bármely napján.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1918
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosjó közlekedésűcsendesamerikai konyhagardróbalacsony közös költségparkettás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Murvai Zsófia Duna House Kispest Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Murvai Zsófia Duna House Kispest Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY