Eladó ház Budapest XX. kerület, Pesterzsébet 350 nm
Eladó ház Budapest XX. kerület, Pesterzsébet 350 nm
Eladó ház Budapest XX. kerület, Pesterzsébet 350 nm
Hirdetéskód: 8134346
Frissítve: 1 hónapja

Budapest XX. kerület eladó családi ház 1+1 fél szobás: 89,9 millió Ft

89,9 millió Ft
256 857 Ft/m²
350 m²
Alapterület
920 m²
Telek
1+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó családiház + műhely, raktár Eladó BP. 20.kerületében az egyik főút csendes mellék utcájában tulajdonsotól három telken, összesen mintegy kb 920nm2 területen elterülő lakhatásra és vállakozásra alkalmas épületegyüttes. Lakórész kb 50nm2 Műhely, raktár, iroda összesen: kb 300nm2. Részletezve: Az első telken műhelyek, raktárak kb 112 nm2 Második telken levő épülethez tartozik a lakás+ régen abból lett kialakítva műhely, szociális helység, iroda. Ez összesen kb 14nm2. Harmadik telek 1/3 tulajdonú. Az utcával merőlegesen eső telek része, mely téglafallal van leválasztva. Bejárat csak a második telken keresztül lehetséges. Ezen egy kb 99nm2 "fészer" áll. Ehhez az épülethez tartozik még egy kb 80nm2 (nem pontos adat) udvar rész is mely csak az épületen keresztül közelíthető meg. A lakóépület feltehetően az 1920 években épült. 1975-ben kerülhetet átalakítására és lett kialakítva jelenlegi beosztása. Melléképületek kora is 1970-80as évekre tehető. A harmadik 1/3 tulajdonú telken lévő acél pilléres kiakakítású fészer az 1980-90es éveben került felújításra. Az épületek kijavítása, felújtása szükséges. A lakóépület rész 2000-es évek elején volt még lakott. Az épület informaciónk alapján már öntödeként üzemelt az 1920-as évektől egészen a 2000es évek elejéig, mely folyamatosan fejlődött. Ha felkeltettük érdeklődését keressen. Ingatlanos megkeresést NEM kérek ezt szeretném ha tiszteletben tartanák. Főúton, BKV busz közlekedik, közelben villamos.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1920
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villanygázvízcsatornaipari áramkomfort nélkülikocsibeállógarázskertjó közlekedésűcsendesvilágosbelsőkertmelléképületműhelykábeltévéinternettelefonbútorozatlanbútorozottriasztóparkettásredőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 626 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 626 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY