Eladó ház Budapest XX. kerület, Gubacsipuszta 60 nm
Eladó ház Budapest XX. kerület, Gubacsipuszta 60 nm
Eladó ház Budapest XX. kerület, Gubacsipuszta 60 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8144877
Referenciaszám: 18667
Frissítve: 4 napja

Budapest XX. kerület eladó családi ház 2 szobás: 69,9 millió Ft

69,9 millió Ft
1 165 000 Ft/m²
60 m²
Alapterület
489 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
KÖRBEJÁRHATÓ, TÉGLA CSALÁDI HÁZ GARÁZZSAL ÉS TÁROLÓKKAL A ház tetőterének beépítése megtörtént, ezzel is növelve a hasznos alapterületet, áram fel lett vezetve, tetőtéri ablakok kerültek kialakításra, elrendezés az új tulajdonos igényeinek megfelelően kialakítható. Az ingatlan teljes műszaki felújításon esett át, amely magában foglalta a villany- és vízvezetékek bővítését, cseréjét, új csatornarendszer kiépítését, új bojler került beszerelésre, esztétikai felújításon is áteset, valamint 3 hűtő-fűtő klíma lett felszerelve, telekterületen tereprendezés történt, elhat fák kivágásra kerültek. A vételárba beletartozik minden az ingatlanban található. Közlekedés szempontjából kiváló helyen található, a 23-as jelzésű autóbusszal a Boráros tér 20 perc alatt, a 123 és 123A buszokkal a Határ úti M3 metrómegálló 15 perc alatt, a 99-es busszal a Blaha Lujza tér 30 perc alatt érhető el. A közelben minden megtalálható, ami a mindennapi élethez szükséges, kisboltok, iskola, óvoda, gyógyszertár, autóval 5 perc alatt elérhető Tesco, Auchan, Aldi, Ikea. Az ár irányár, vevőink számára a közvetítés ingyenes. Eladó ingatlanát ingyenesen felbecsüljük, érdeklődés a megadott telefonszámokon.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tecnocasa - Venti Verdi Kft. Tecnocasa Az iroda összes hirdetése
+36 50 123 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tecnocasa - Venti Verdi Kft. Tecnocasa Az iroda összes hirdetése
+36 50 123 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY