Eladó ház Budapest XVIII. kerület 100 nm
Eladó ház Budapest XVIII. kerület 100 nm
Eladó ház Budapest XVIII. kerület 100 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8170031
Referenciaszám: HZ045812
Frissítve: 1 napja

Budapest XVIII. kerület eladó családi ház 5 szobás: 89,9 millió Ft

89,9 millió Ft
899 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
275 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 293 954 Ft
Második évtől
379 902 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nem szeretne fejújítással bajlódni?Kétgenerációs családi házat keres, olyat, amit saját ízlése szerint újítanak fel?Akkor ezt a 18. kerület csendes utcájában, külön helyrajzi számon lévő, téglaépítésű, családi házat érdemes megnézni.A tulajdonos kivitelező vállalja az ingatlan teljes felújítását, az ár kulcsrakész állapotra vonatkozik.A ház elhelyezkedésének és elosztásának köszönhetően, egy kellemes, élhető otthon varázsolható belőle, melynek felújítása során ki lesznek cserélve a hideg-, meleg burkolatok, nyílászárók, teljes villany-, vízhálózat kicserélésre kerül, tető felújítása, külső szigetelés, fűtéskorszerűsítés (gázcirkó kazán), kerítés csere, egyszóval mind esztétikailag, mind gépészetileg megújul az ingatlan kívül-belül.Kialakításából adódóan tökéletesen alkalmas 2 generáció számára is, de passzív bevételi forrásként akár az egyik lakrész kiadható bérbe, hiszen külön bejárattal rendelkeznek.Az ingatlan egy mellék utcában található, mégis közel, pár perc sétára a tömegközlekedéstől! A közelben található az Auchan, Ikea, Obi, Lidl, Mcdonalds, Decathlon, Media Markt stb.Kiváló a közlekedés, több buszjárat is 5-7 perc sétára közlekedik. A Nyugati felé közlekedő, korszerű vonat megállója, szintén pár perc sétára található, amivel 30 perc alatt a belvárosban vagyunk.Amennyiben egy nyugodt környezetben, jó szomszédokkal körülvett helyen szeretne élni és lát benne fantáziát a leírtak alapján, ne hagyja ki ezt a lehetőséget, keressen bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1950
Erkély:
25 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Alexa Zsolt Duna House - Kispest Az iroda összes hirdetése
+36 70 415 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Alexa Zsolt Duna House - Kispest Az iroda összes hirdetése
+36 70 415 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY