Eladó ház Budapest XVIII. kerület 195 nm
Eladó ház Budapest XVIII. kerület 195 nm
Eladó ház Budapest XVIII. kerület 195 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8166820
Referenciaszám: HZ032162
Frissítve: 2 napja

Budapest XVIII. kerület eladó családi ház 6 szobás: 110 millió Ft

110 millió Ft
564 103 Ft/m²
195 m²
Alapterület
821 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 359 677 Ft
Második évtől
464 841 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálunk a 18. kerület csendes részén egy 195 nm-es két generációs házat 821 nm-es telken.A 195 m2 hasznos alapterületű családiház ketté van választva egy 105m2 lakásra és egy 90 m2 lakásra, de igény esetén egybe is nyitható.Nagy kerttel rendelkezik, aminek a végébe van egy kb. 40m2 tároló, amiből akár garázs is kialakítható.Az első épületrész teljes felújítása elkezdődött, de a család élethelyzete megváltozott, így a további munkálatok az új lakókra várnak.Szerkezetkész állapotban van, teljesen új lefolyó és vízvezeték került kiépítésre. A villany hálozat kiépitése már az új tulajdonos igényei szerint építhető ki, új villanyóra került tavaly felszerelésre és a teljes ingatlan területén 3x32A van. A főfal egy része mészhomok téglából épült, egy része meg már ytongból. Az új válaszfalak ytongból épültek. A fő falon lévő összes nyílás áthidalása meg lett erősítve.A nappaliban félig fel lett építve egy leier kémény kandallónak, azt még be kell fejezni.A hátsó épületrész teljeskörű felújítása az idei évben fejeződött be.Új villany, új vízvezeték, új lefolyóvezeték került kiépítésre.Új leier kémény lett építve. 10cm hőszigetelés is került a külső falakra.Az ingatlan két generáció együtt lakására kiválóan alkalmas.A környék rendkívül csendes, nyugodt, biztonságos.Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1975
Erkély:
15 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Noszlopy András Róbert Duna House - Királyhágó Az iroda összes hirdetése
+36 20 326 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Noszlopy András Róbert Duna House - Királyhágó Az iroda összes hirdetése
+36 20 326 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY