Eladó ház Budapest XVIII. kerület 85 nm
Eladó ház Budapest XVIII. kerület 85 nm
Eladó ház Budapest XVIII. kerület 85 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 8154515
Referenciaszám: 17-5296
Frissítve: ma

Budapest XVIII. kerület eladó családi ház 4 szobás: 99 millió Ft

99 millió Ft
1 164 706 Ft/m²
85 m²
Alapterület
430 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 323 709 Ft
Második évtől
418 357 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Fedezze fel ezt a csodálatos családi házat, amely kellemes illatú környezetben a nyugalom és a kényelem szigetét kínálja. Ez a 84 m2-es, földszintes családi ház egy csendes mellékutcában található a XVIII. kerületben, ahol a természet közelsége és a városi élet kényelme tökéletes egyensúlyban van. A ház nappali + 3 hálószobás elrendezéssel, valamint egy hatalmas, 25 m2-es terasszal rendelkezik, amely a világos, tágas nappaliból nyílik. A konyha tágas, akár étkezőként is funkcionál, a fürdőszoba pedig kádas és egy térben van a WC-vel. A ház jelenleg felújítás alatt áll, de már több fázisa befejeződött, beleértve a tető teljes felújítását, a vízvezetékek cseréjét. A ház minden külső nyílászárója műanyag kivitelű, hőszigetelő típusú. Az elektromos hálózat felújítása van még folyamatban, 3x16A betáplálással. A ház 1965-ben épült, nagy méretű, tömör téglából, 60 cm-re emelt lábazattal, masszív 40 cm vastagságú falazattal. A ház alatt egy kicsi, kb. 15 m2-es, száraz pince található, ahol a gázkazánt és a villanybojlert találjuk. A tetőtér alkalmas beépítésre, a födém terhelhető. A telek mérete 540 m2, az utcafront 21 m széles, így kényelmesen elfér két, gépkocsi számára is alkalmas kapu és egy személy bejárat. A telken áll még egy 37-m2-es melléképület, amelyben minden közmű megtalálható. Az ingatlan a családi házas jellegű Gloriett-telep városrészben található, jól megközelíthető, de mégis csendes, forgalommentes mellékutcában. Innen könnyedén elérhető az M3-as metró, ugyanis több buszjárat is közvetlenül a Kőbánya-Kispest metróvégállomáshoz visz, sűrű indulási időpontokkal. A közelben Aldi, Lidl, Penny, a Lőrinci és az M5 Soroksári Market Central. A kerületben bölcsődék, óvodák, általános- és középiskolák széles választéka található. A ház közeli szomszédságában lévő Péterhalmi erdő nem csak kirándulásra alkalmas, de túraútvonalaival a sportolásra is tág teret nyújt. Ezen a területen számos kikapcsolódásra, illetve szórakozásra van lehetőség. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1965
Energetikai besorolás:
E
Napelem:
Nincs
villanygázvízcsatornakomfortoskocsibeállóteraszpince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szimeth Norbert Balla Ingatlan - XVIII. kerület, Gyál, Üllő, Vecsés, Péteri Az iroda összes hirdetése
+36 70 383 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szimeth Norbert Balla Ingatlan - XVIII. kerület, Gyál, Üllő, Vecsés, Péteri Az iroda összes hirdetése
+36 70 383 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY