Eladó ház Budapest XVIII. kerület 136 nm
Eladó ház Budapest XVIII. kerület 136 nm
Eladó ház Budapest XVIII. kerület 136 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8150028
Referenciaszám: HZ067470
Feltöltve: 17 napja

Budapest XVIII. kerület eladó családi ház 5 szobás: 59,9 millió Ft

59,9 millió Ft
440 441 Ft/m²
136 m²
Alapterület
197 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 173 845 Ft
Második évtől
237 247 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
XVIII. kerületben keres házat, de fontos a jó infrastruktúra?Nem akar lemondani a nappali + 3 szobáról és az autó beállási lehetőségről?Akkor ajánlom ezt a Pestszentlőrinc egyik csendes utcájában található, kétszintes, összesen 136 nm-es házat, kis kerttel, melyet saját ízlés szerint alakítható.Az ingatlan felújítása megkezdődött, a befejezés az új tulajdonosra vár. Itt saját igényei alapján alakíthatja ki otthonát, csak a képzelet szab határt.Eddigi munkálatok során ki lettek cserélve a villany- és vízvezetékek, új villanyóra (3X16A), új kazán, új fűtéscsövek, radiátorok kiállása, új nyílászárók, külső szigetelés és új tetőt kapott a ház. Jelenleg egy hatalmas (42 nm-es) nappali és 3 külön nyíló hálószoba lett kialakítva, de itt még van lehetőség nappali, 4 hálószoba kialakítására, de akár két generációnak is tökéletes lehet, hiszen az emeleti lakrészt akár egy külön lépcső kialakításával igény esetén teljesen külön választható.A közelben minden megtalálható, ami a mindennapi élethez szükséges, a Béke tér „karnyújtásnyira” van, boltok (Spar), gyógyszertár, edzőterem, iskolák, a közkedvelt Béke téri fagyizó, stb., illetve a tömegközlekedés is kiváló (buszok: 166, 236, 236A, 266, 577) és az 50-es villamos, mely a M3 Határ út végállomásig közlekedik.Amennyiben egy jól alakítható, kiváló helyen lévő otthont keres, kérem, keressen elérhetőségeim egyikén!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Alexa Zsolt Duna House - Kispest Az iroda összes hirdetése
+36 70 415 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Alexa Zsolt Duna House - Kispest Az iroda összes hirdetése
+36 70 415 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY