Eladó ház Budapest XVIII. kerület 74 nm
Eladó ház Budapest XVIII. kerület 74 nm
Eladó ház Budapest XVIII. kerület 74 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8150019
Referenciaszám: HZ047986
Frissítve: 17 napja

Budapest XVIII. kerület eladó családi ház 3 szobás: 84,9 millió Ft

84,9 millió Ft
1 147 297 Ft/m²
74 m²
Alapterület
686 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 246 401 Ft
Második évtől
336 266 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok a XVIII. kerület legkedveltebb részén, a Szent Imre-kertvárosban egy 686 nm saroktelken lévő 74 nm-es, körbejárható ÖNÁLLÓ családi házat garázzsal, pincével!A ház1960-as években épült, tégla falazatú. Nyílászáróit 2004-ben cserélték műanyagra, melyek redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek. 2007-ben elvégezték a teljes felújítást, mely magába foglalja a teljes gépészet, fűtés rendszer, elektromos hálózat, burkolatok és szaniterek cseréjét. A pince, ahol a gépészet is található tiszta, rendezett és vizesedés mentes.Műszaki paraméterekA ház fűtéséért és melegvíz előállításáért felelős kombi gázkazánt 2022-ben cserélték ki, 2024-ben tisztításon esett át, 20 négyzetméteres pincében helyezkedik el a 300 literes melegvíz tárolóval egyetemben. A tetőn elhelyezett napkollektornak, a 8 centis homlokzati és a 15 centis födém szigetelésnek köszönhetően kedvező rezsivel rendelkezik az ingatlan. Tovább növelve a komfort érzetet, a lakás hűtő-fűtő klímával felszerelt.Belső elosztásA lakásba belépve egy világos előtérbe érkezünk, szembe található az ablakos konyha. Bal kézre a tágas közlekedő, amelyből minden további helyiség nyílik. A tágas fürdőkáddal, zuhannyal és WC-vel felszerelt fürdőszoba mellett egy külön WC is megtalálható. A 3 szoba mind külön nyíló, tágas, jól berendezhető.A kertAz ingatlan egy rendezett sarok telken helyezkedik el rengeteg zöld felülettel. A ház a telek szintjétől kiemelve helyezkedik el, részben alá van pincézve (kb. 18 nm). A telken található egy önálló garázs (20 nm), de az udvarba is be lehet állni.Környék, Közlekedés:A kerület egyik legkedveltebb általános iskolája szomszédságában. Közelben játszóterek, parkok, a halomi erdő, bevásárlási lehetőségek sétatávolságra.Az ingatlan per és tehermentes, jogilag rendezett, azonnal birtokba vehető.Keressen bizalommal a hét bármely napján, ha felkeltette az érdeklődését!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1961
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Angerer Melinda Duna House - Szent Imre-kertváros Az iroda összes hirdetése
+36 30 492 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Angerer Melinda Duna House - Szent Imre-kertváros Az iroda összes hirdetése
+36 30 492 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY