Eladó ház Budapest XVIII. kerület 255 nm
Eladó ház Budapest XVIII. kerület 255 nm
Eladó ház Budapest XVIII. kerület 255 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8139174
Referenciaszám: HZ084802
Frissítve: 3 napja

Budapest XVIII. kerület eladó családi ház 5 szobás: 139 millió Ft

139 millió Ft
545 098 Ft/m²
255 m²
Alapterület
1096 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 454 501 Ft
Második évtől
587 391 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
XVIII. GANZTELEP, NAPPALI+5 SZOBÁS CSALÁDI HÁZ, 1096m2-es TELKENA kerület legkedveltebb családi házas részén, a Ganz telepen kínálunk eladásra egy, 5 háló szobás családi házat. Az épület a 90-es években épült saját - egyedi elképzelés, tervek alapján, melynek köszönhetően grandiózus terek kerültek kialakításra. Az épület elhelyezkedése a telken belül is kiváló, ami által a hátsó udvar részen hatalmas egybefüggő, parkosított zöld terület jött létre, amin egy hatalmas gyümölcsfa és egy kisméretű kerti tó is helyet kapott.Az épület alsó szintjén egy, 50 m2-es amerikai konyhás nappali, háló szoba, dupla garázs illetve a kiszolgáló helyiségek kaptak helyet ( wc, kamra, gépészet, tároló).A felső szinten 4 nagy alapterületű szoba található, fürdő+wc melyek bidékkel is felszereltek.  A legnagyobb hálószobájából egy, amerikai stílusú master bedroom került kialakításra saját 6m2-es fürdőszobával.Az ingatlan átalakítása és felújítása elkezdődött de, befejezésre vár! A befejezést követően és a méreteinek, kedvező belső elosztásának köszönhetően akár egy LUXUS CSALÁDI HÁZ  válhat belőle!!!MUNKÁLATOK, MELYEK ELKÉSZÜLTEK:-    Nyílászárók cseréje!-    Villanyszerelési munkák, illetve az alsó szinten az álmennyezetes munkák a beépített világítások részére!-    Légkondicionáló kiállások minden szobában!-    Fűtés: BOSCH kondenzációs gáz cirkó, az alsó szinten padlófűtéssel, felső szinten radiátorokkal. (a felső szinten a szerelő betonnak köszönhetően szintén van lehetőség a padlófűtés kialakítására)-    A szülői hálószobában egy  fürdőszoba került kialakításra ami befejezésre vár!AMIK BEFEJEZÉSRE VÁRNAK:-    Külső szigetelés.-    Erkélyek felújítása.-    Utcafronti kerítés felújítása.-    Hideg /meleg burkolatok lerakása, szaniterek felhelyezése, festés.Az ingatlan tehermentes, 1/1 tulajdonban, hitelezhető!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1997
Erkély:
20 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Zsolt Duna House - Óhegy Az iroda összes hirdetése
+36 20 539 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Zsolt Duna House - Óhegy Az iroda összes hirdetése
+36 20 539 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY