Eladó ház Budapest XVIII. kerület 130 nm
Eladó ház Budapest XVIII. kerület 130 nm
Eladó ház Budapest XVIII. kerület 130 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8138731
Referenciaszám: HZ062081-4663555
Frissítve: ma

Budapest XVIII. kerület eladó családi ház 4 szobás: 146,9 millió Ft

146,9 millió Ft
1 130 000 Ft/m²
130 m²
Alapterület
738 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 480 332 Ft
Második évtől
620 775 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok a XVIII. kerület legkedveltebb részén, a BÓKAYTELEPEN egy 738 nm telken lévő 130 nm-es, kétgenerációs ÖNÁLLÓ családi házat garázzsal, pincével! A ház 1980-as években épült, tégla falazatú. Rengeteg lehetőség rejlik az ingatlanban, igény estén a tetőtér beépítésére is van lehetőség, de a két lakrészt is könnyen egybe lehet nyitni. 2000-es évek elején külső szigetelést kapott. Műszaki: Tető fedése zsindelyes, tetőtéri ablakokat már beépítették (2019). Fa födémmel rendelkezik, de meg lett erősítve, a beépítést már elkezdték a jelenlegi tulajdonosok. Fűtése gáz-cirkó, mely mindkét lakrészbe gondoskodik a melegről. A kisebb lakrészben villanybojlert adja a melegvizet. Házrészek: Az első, nagyobb lakrészben (75,4 nm) egy amerikai konyhás nappali kapott helyet. Innen tudjuk a fürdőszobát és a kamrát megközelíteni, valamint a közlekedőt, ami a két teljes értékű, külön nyíló szobákhoz vezet. A hátsó, kisebbik lakrészben (36,4 nm) az étkezős konyhába érkezünk belépéskor, ahonnan a fürdőszobát, a kamrát (innen nyílik a pincelejáró) és egy nagyobb méretű szobát érünk el. A két lakrészt egy fedett, üvegezett verandán (18,5 nm) keresztül érjük el. Biztonságunkról riasztó gondoskodik. A kert gyönyörűen karbantartott, minden igényt kielégítő. Fúrt kút található benne, mely megoldja az öntözés problémáját. A telken található egy önálló garázs (18,3), de az udvarba is be lehet állni elektromos kapun keresztül. Környék, közlekedés: A közelben megtalálhatóak a mindennapi élethez szükséges üzletek. Pár perc sétára található a Lőrinc Center. Kérdés esetén készséggel állok rendelkezésére!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1985
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortosjó közlekedésűcsendesamerikai konyhagardróbpincealacsony közös költségparkettás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Murvai Zsófia Duna House Kispest Az iroda összes hirdetése
+36 20 491 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Murvai Zsófia Duna House Kispest Az iroda összes hirdetése
+36 20 491 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY