Eladó ház Budapest XVIII. kerület 130 nm
Eladó ház Budapest XVIII. kerület 130 nm
Eladó ház Budapest XVIII. kerület 130 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8135675
Referenciaszám: HZ062081
Frissítve: 1 napja

Budapest XVIII. kerület eladó családi ház 4 szobás: 146,9 millió Ft

146,9 millió Ft
1 130 000 Ft/m²
130 m²
Alapterület
738 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 480 332 Ft
Második évtől
620 775 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok a XVIII. kerület legkedveltebb részén, a BÓKAYTELEPEN egy 738 nm telken lévő 130 nm-es, kétgenerációs ÖNÁLLÓ családi házat garázzsal, pincével!A ház1980-as években épült, tégla falazatú. Rengeteg lehetőség rejlik az ingatlanban, igény estén a tetőtér beépítésére is van lehetőség, de a két lakrészt is könnyen egybe lehet nyitni. 2000-es évek elején külső szigetelést kapott.Tető fedése zsindelyes, tetőtéri ablakokat már beépítették (2019). Fa födémmel rendelkezik, de meg lett erősítve, a beépítést már elkezdték a jelenlegi tulajdonosok.Fűtése gáz-cirkó, mely mindkét lakrészbe gondoskodik a melegről. A kisebb lakrészben villanybojlert adja a melegvizet.Házrészek:Az első, nagyobb lakrészben (75,4 nm) egy amerikai konyhás nappali kapott helyet. Innen tudjuk a fürdőszobát és a kamrát megközelíteni, valamint a közlekedőt, ami a két teljes értékű, külön nyíló szobákhoz vezet.A hátsó, kisebbik lakrészben (36,4 nm) az étkezős konyhába érkezünk belépéskor, ahonnan a fürdőszobát, a kamrát (innen nyílik a pincelejáró) és egy nagyobb méretű szobát érünk el.A két lakrészt egy fedett, üvegezett verandán (18,5 nm) keresztül érjük el. Biztonságunkról riasztó gondoskodik.A kertgyönyörűen karbantartott, minden igényt kielégítő. Fúrt kút található benne, mely megoldja az öntözés problémáját.A telken található egy önálló garázs (18,3), de az udvarba is be lehet állni elektromos kapun keresztül.Környék, közlekedés:A közelben megtalálhatóak a mindennapi élethez szükséges üzletek. Pár perc sétára található a Lőrinc Center.Kérdés esetén kézséggel állok rendelkezésére!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1985
Erkély:
18,5 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Angerer Melinda Duna House - Szent Imre-kertváros Az iroda összes hirdetése
+36 30 492 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Angerer Melinda Duna House - Szent Imre-kertváros Az iroda összes hirdetése
+36 30 492 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY