Eladó ház Budapest XVIII. kerület 110 nm
Eladó ház Budapest XVIII. kerület 110 nm
Eladó ház Budapest XVIII. kerület 110 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7990911
Referenciaszám: 17-5250
Frissítve: ma

Budapest XVIII. kerület eladó családi ház 2 szobás: 90 millió Ft

90 millió Ft
818 182 Ft/m²
110 m²
Alapterület
360 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 294 281 Ft
Második évtől
380 325 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ERDŐ KÖZELI, CSENDES UTCA, KERTVÁROSI KÖRNYEZET, KÉTGENERÁCIÓS CSALÁDI HÁZ, KÜLÖN BEJÁRATÚ KÉT LAKÁS, RENDEZETT KERT, FÚRT KÚT Összeköltöznek? Több Generációs a család? Együtt, mégis külön?...vagy Befektetést keres? Itt mindent megtalál. Eladó Budapest, XVIII. kerület, Bélatelepen egy 110 nm-es, kétgenerációs, masszív, jó állapotban lévő, önálló családi ház. Az épületet 1993-ban újították fel, és ekkor alakították ki a helyiségek jelenlegi elrendezését, valamint beépítésre került a tetőtér is. Az okos átalakításnak köszönhetően a 110 nm-en két önálló lakást hoztak létre. A kisebbik, 45 nm-es lakásba a kényelmes előszobán keresztül jutunk be. Ez a helyiség akár kis nappaliként is funkcionálhat. Innen nyílik a kádas fürdőszoba, és a tágas étkező-konyha. Az étkezőből léphetünk a 20 nm-es világos, jól berendezhető lakószobába. Tartozik a lakáshoz egy kamra, mely az átjárást is biztosítja a két lakrész között. A nagyobbik lakás 65 nm-es, részben az alsó szinten, részben a tetőtérben helyezkedik el. Külön bejáraton lépünk be az előtér-konyha kialakítású helyiségbe. Innen nyílik a méretes fürdőszoba, valamint a feljárás a felső szintre. A tetőtérben egy hatalmas, 28 nm-es, többfunkciós helyiség lett kialakítva, itt kapott helyet a háló is. A galérián további 11 nm-es szoba alakítható ki, csupán egy fallal kell leválasztani a nyitott tértől. A házat jól átgondolt tervek alapján épített át, melynek eredménye két, kellemes terekkel, izgalmas építészeti megoldásokkal rendelkező, napfényes, kényelmes, igazán élhető otthon lett. Mindkét lakásban hang-és hőszigetelt ablakok lettek beépítve, fűtésükről nyitott égésterű, kombi gázkazán gondoskodik. A ház kifejezetten jó állapotú, tisztasági festés után költözhető. A rendezett, szép kertben bővizű, fúrt kút biztosítja a locsoláshoz, a kerti medence feltöltéséhez szükséges vizet. A ház mellett egy fedett gépkocsi beálló is helyet kapott, azonban a telken több gépkocsi beállására van lehetőség. Igény esetén, megoldható a telek teljes megosztása és külön utcai bejáratok kialakítása is. Jó szívvel ajánlóm ezt a gondosan megépített, napfényes, per-, igény- és tehermentes családi otthont fiataloknak, idősebbeknek, kis családosoknak, összeköltözőknek, mindazoknak, aki szeretik a kényelmet, a szép kertet, és a biztonságos környezetet. Van kérdése? Hívjon! Szeretné megnézni? Hívjon! Hitel kell a vásárláshoz? Hívjon! El kell adnia az ingatlanát a vásárláshoz? Hívjon!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villanygázvízcsatornakomfortoskocsibeállókamraterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Reményi Ágnes Balla Ingatlan - XVIII. kerület, Gyál, Üllő, Vecsés, Péteri Az iroda összes hirdetése
+36 70 708 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Reményi Ágnes Balla Ingatlan - XVIII. kerület, Gyál, Üllő, Vecsés, Péteri Az iroda összes hirdetése
+36 70 708 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY