Eladó ház Budapest XVIII. kerület, Halmierdő 87 nm
Eladó ház Budapest XVIII. kerület, Halmierdő 87 nm
Eladó ház Budapest XVIII. kerület, Halmierdő 87 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7983860
Referenciaszám: 17-4404
Frissítve: ma

Budapest XVIII. kerület eladó családi ház 3 szobás: 73 millió Ft

73 millió Ft
839 080 Ft/m²
87 m²
Alapterület
476 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 238 695 Ft
Második évtől
308 486 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Városban és mégis zöldövezetben! Jó közlekedéssel eladó pincével, beépített tetőtérrel, körbejárható családi ház nagy telekkel. A ház részben felújított. Új ablakokkal, biztonsági bejárati ajtóval, külső hőszigeteléssel. Minden helyiség ablakos, világos, jól szellőztethető és tágas. A földszinten 2, a tetőtérben 1 szoba található. A ház válaszfalai igény szerint átépíthetőek. Gázcirkóval és vegyes tüzelésű kazánnal is fűthető. Pince száraz, tetőszerkezet jó állapotú. Átlagos állapotú, idővel - felújítása a leendő tulajdonosra vár. Műszaki vonatkozásban minden működőképes, jelenleg is mindennapos használatban van. Ez a kertesház elég nagy helyet biztosít örökmozgó gyerek(ek)nek, házi kedvenc(ek)nek is. A kertben elfér a családi medence, kerti sütögető. A telken egy téglafalazatú tároló is található. Az utca túloldalán kellemes zöldövezeti környezet található ami kiváló lehetőséget ad kirándulásra, kerékpározásra, kutyasétáltatásra. Sőt, a közelben hivatalosan kiépített tűzrakó hely is található. Közlekedés és infrastruktúra: óvoda, iskola, háziorvosi és szakrendelések, Lőrinc Center, (7 perc busszal) piac (7 perc busszal), erdei focipálya uszoda és játszótér megtalálható. Szarvas csárda tér (6 perc busszal), Kőbánya-Kispest csomópont (25 perc 182 busszal),Szemeretelep vasútállomás (15 perc busszal)-Innen a Nyugati pu, Monor-Cegléd-Szolnok vasútvonal érhető el. Közlekedés: 182, 183, 202E busz.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villanygázvízcsatornakomfortoskamrapince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Schönfeld Szilvia Balla Ingatlan - XVIII. kerület, Gyál, Üllő, Vecsés, Péteri Az iroda összes hirdetése
+36 70 702 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Schönfeld Szilvia Balla Ingatlan - XVIII. kerület, Gyál, Üllő, Vecsés, Péteri Az iroda összes hirdetése
+36 70 702 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY