Eladó ház Budapest XVIII. kerület, Újpéteritelep 83 nm
Eladó ház Budapest XVIII. kerület, Újpéteritelep 83 nm
Eladó ház Budapest XVIII. kerület, Újpéteritelep 83 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8172571
Referenciaszám: H486146
Feltöltve: 3 napja

Budapest XVIII. kerület eladó családi ház 3 szobás: 67 millió Ft

67 millió Ft
807 229 Ft/m²
83 m²
Alapterület
391 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 219 076 Ft
Második évtől
283 131 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok Budapest XVIII. kerületében egy jól felszerelt, tágas családi házat, mely egy kisebb felújítás után álom otthon lehet. Ingatlan paraméterei: Alapterület: 83 m² Telek mérete: 391 m² Építés anyaga: Tégla Energiatakarékosság: Napelem rendszerrel felszerelt Fűtés: Gázkonvektor Hűtés: Klíma Lakás elrendezése: Nappali-konyha – tágas 2 hálószoba – csendes Előszoba Fürdőszoba WC-vel Különálló WC Különlegességek: Tetőtér – szerkezetkész, külön feljáróval, (bővítési lehetőség) Nyílászárók – műanyag ablakok Kert – járókővel borított, könnyen karbantartható Fedett terasz – ideális pihenésre és családi összejövetelekre Melléképület – sokféleképpen hasznosítható, tároló vagy műhely, akár vendéglak céljára Közművek: Víz, gáz, villany, csatorna mind bevezetve Elhelyezkedés: Budapest 18. kerületének nyugodt részén található ez a helyes családi ház, amely könnyen megközelíthető, bevásárlási lehetőségek, iskolák és egészségügyi intézmények a közelben. Ez a ház tökéletes választás mindazok számára, akik modern, energiatakarékos otthont keresnek egy barátságos környéken! Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Ha felkeltette az érdeklődését hívjon bizalommal! Kollégáim díjmentes és független tanácsadással állnak rendelkezésére!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
2000
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fodor-Dániel Mónika Otthon Centrum - Szigethalom Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fodor-Dániel Mónika Otthon Centrum - Szigethalom Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY