Eladó ház Budapest XVIII. kerület, Szemeretelep 90 nm
Eladó ház Budapest XVIII. kerület, Szemeretelep 90 nm
Eladó ház Budapest XVIII. kerület, Szemeretelep 90 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8157738
Referenciaszám: 250376
Feltöltve: 12 napja

Budapest XVIII. kerület eladó családi ház 2 szobás: 78,9 millió Ft

78,9 millió Ft
876 667 Ft/m²
90 m²
Alapterület
542 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 257 986 Ft
Második évtől
333 418 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
KIVÁLÓ CSALÁDI HÁZ VÁRJA ÚJ TULAJDONOSÁT Eladásra kínálok a XVIII. kerület Szemeretelep csendes, de ugyanakkor az Üllői út közelsésében egy 90 m2-es, nappali + 2 szobás, önálló családi házat, mely egy 557 m2-es rendezett, madárcsicsrgős gyönyörű telken helyezkedik el. Az ingtlan kiváló elosztásának köszönhetően, kényelmes életteret biztosít. A házba a 9 m 2-es nyitott teraszról a tágas hallba érkezünk, ahonnan megközelíthető a legkisebb szoba, nappali, konyha és fürdőszoba. A nappaliból nyílik a hálószoba, melyek az utcafrontra néznek. A háziasszonyok örömére a konyhából egy szellőztetéssel ellátott 2 m2-es kamra található. Szintén a konyhából nyíló közlekedőből a 10 m2-es pincébe juthatunk, mely jelenleg egy kis ékszerdoboz műhelyként funkcionál. Az ingatlan jó állapotú, szépen karbantartott, az elektromos vezetékek és a nyílászárók ki lettek cserélve, a ház külső szigetelést kapott. Az ablakok redőnnyel felszereltek. A fűtést és a meleg vizet gázcirkó készülék, illetve vegyes tüzelésű kazán biztosítja. Az ingatlan napelemmel felszerelt, ezáltal rezsije nagyon költséghatékony: - elektromos áram fogyasztás havi díja 500-3000 Ft - gáz átalány fogyasztás 11.000 Ft/hó - vízdíj pedig fogyasztás alapján fizetendő A ház mellett közvetlenül a 10,3 m2 -es kazánház és egy szerelőaknával ellátott 17,5 m 2-es garázs található . A kertben gyönyörű növények, számos gyümölcsfa és virág található. A kert locsolásához fúrt kút biztosítja a vizet. A közlekedés és az ellátottság nagyon jó, a Kőbánya-Kispesthez közlekedő busz, illetve az 50-es villamos megállója pár perces sétával elérhető. Bevásárlási lehetőségek, orvosi rendelő, óvoda, iskola, gyógyszertár stb.szintén sétatávolságon belül. Az ingatlan tehermentes, 3 hónapon belül birtokba vehető. Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, kérem keressen bizalommal a hét bármely napján. Az ingatlan hitelre is megvásárolható, ügyvédi, illetve hitel-ügyintézésben szívesen állunk rendelkezésére.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1940
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
pincemelléképületklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szőcs Viola Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 401 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szőcs Viola Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 401 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY