Eladó ház Budapest XVIII. kerület, Kossuth Ferenc-telep 80 nm
Eladó ház Budapest XVIII. kerület, Kossuth Ferenc-telep 80 nm
Eladó ház Budapest XVIII. kerület, Kossuth Ferenc-telep 80 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8156590
Referenciaszám: 318869
Feltöltve: 11 napja

Budapest XVIII. kerület eladó családi ház 3 szobás: 75 millió Ft

75 millió Ft
937 500 Ft/m²
80 m²
Alapterület
1172 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 217 669 Ft
Második évtől
297 054 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Befektetők építkezni vágyók figyelem! Kizárólag a Fodor Ingatlan iroda kínálatában XVIII. Kerület Kossuth-Ferenc telepen kínálok eladásra egy 80 nm-es, 3 szobás, külön konyhás, földszintes felújítandó önálló családi házat. Az ingatlan 1950-as években 30-as téglából épült, válaszfalai szintén téglából készültek. Állapotát tekintve átlagos, felújításra szorul, a teljesen száraz falak mozgathatok, több lehetőség is rejlik ebben a kis kockaházban. Cseréptetös, teljesen körbejárható, csendes mellékutcában helyezkedik el. Az ingatlan fűtése és melegvíz ellátása gáz cirkóról megoldott. Szobái laminált parkettával illetve fa parkettával, további helységei járólappal burkoltak. Nyílászárói fából készültek és redőnnyel felszereltek. 2024-bentetőszerkezetét felújították. Az 1172 nm telken belül megtalálható egy kb. 20 nm-es és egy 10 nm-es tégla melléképület. Parkolás telken belül akár több autó számára is megoldható. Utcafronti szélessége 19.55 méter, a telek hosszúsága 60.5 méter. 3 db lakóegység építhető rá, 1 önálló és egy ikerház. Lehet emeletes is. mindkét oldalról 3.75 métert kell elhagyni. Beépíthetősége 25 % Legnagyobb beépítettség: 25% Legnagyobb építmény-magasság: 7.5 méter A környék infrastruktúrája kiváló, minden kiszolgáló egység, kikapcsolódási lehetőség, iskola, óvoda, bölcsőde, orvosi ellátás és tömegközlekedés pár perc sétára megtalálható IRODÁNK INGYENES HITEL ÜGYINTÉZÉSSEL, TANÁCSADÁSSAL, SZÁMOS BANK AJÁNLATÁVAL, ÉS AZ ÚJ CSOK PLUSZ FOLYÓSÍTÁSÁVAL VÁRJA ÜGYFELEIT!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fodor Zsolt Fodor Ingatlanközvetítő Kft Az iroda összes hirdetése
+36 20 355 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fodor Zsolt Fodor Ingatlanközvetítő Kft Az iroda összes hirdetése
+36 20 355 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY