Eladó ház Budapest XVIII. kerület, Kossuth Ferenc-telep 138 nm
Eladó ház Budapest XVIII. kerület, Kossuth Ferenc-telep 138 nm
Eladó ház Budapest XVIII. kerület, Kossuth Ferenc-telep 138 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 8109887
Referenciaszám: 074712
Frissítve: 6 napja

Budapest XVIII. kerület eladó családi ház 5 szobás: 120 millió Ft

120 millió Ft
869 565 Ft/m²
138 m²
Alapterület
293 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
CSAK IRODÁNK KÍNÁLATÁBAN! Budapest XVIII.kerület Kossuth telep csendes kertvárosi utcájában Bercsényi utca 84/A alatt kulcsrakészen kínálok eladásra egy új építésű , belső kétszintes 138 m2-es , amerikai konyhás, nappali + 4 szobás , dupla komfortos , hőszivattyús szabadon álló utcafront felé néző családi házat 293 m2-es zöldövezeti leválasztott telken. Az épület bejárata az oldalkert felől nyílik és az előtérbe vezet. Innen lehet megközelíteni az udvar felé nappali- étkező- konyhát, az oldalkert felé tájolt fürdőt, a konyhához kamra is tartozik. A nappaliból egy nagy teraszra jutunk, mely biztosítja a lakás kert kapcsolatát. A lakáshoz egy garázs és tároló is tartozik, lakótér kapcsolattal. Az emeletre felvezető lépcső egy közlekedő térbe vezet, innen nyílik 3 hálószoba a fürdő és a háztartási helyiség, ahova külön WC is beépítésre kerül. Az ingatlan prémium anyagokból magas műszaki tartalommal épül. -vasalt sávalapozás 50 cm szélességben - 2 rég bitumenes talajnedvesség elleni szigetelés, - zsalukő lábazat, - 30 cm blokktégla falazat, - a homlokzati rendszeren 15 cm -es grafitos szigetelés, - betongerendás födém a földszinten, - az emelet felett fagerendás födém, - 30 cm hőszigetelés a legfelső födémen, - betoncserép héjapás, - horganyzott acéllemez csatornák a csapadék elvezetésére, - a csapadékvíz épített vízgyűjtő ciszternákba vezetve, - levegő-víz hőszivattyú lesz a tárolóban elhelyezve, amely biztosítja a fűtés és melegvíz ellátást, - H tarifa tovább csökkenti a felhasznált elektromos áram árát, - padlófűtés , plusz a fürdőkben törölközőszárítós radiátorok is fel lesznek szerelve, - 3 db inverteres klíma, amely egész évben segíti a kellemes hőérzet elérését, - műanyag 5 légkamrás nyílászárók, - nyitásérzékelő minden helyiségben, - rejtett redőnyök helyének kiépítésével, - alumínium redőnyök, - szúnyogháló helyiségenként 1 db, - riasztó rendszer a biztonságért, - elektromos kapu kiállás. Az építkezés folyamatában igény szerinti belső kialakítás, választható burkolatok, belső ajtók, szaniterek a kiegészítő műszaki tartalom szerinti elszámolással. Több mint 10 éves tőkeerős cég , sok referencia ház a környéken, különböző építési fázisokban is megtekinthető építkezések. Várható átadás 2024. év vége. Támogatott hitel CSOK PLUSZ . Szerződéskötését ügyvédi háttérrel biztosítjuk, hitelügyintézés bank független hitel ügyintézővel. Ha olyan családi házat keres amely magas színvonalú szolgáltatásokkal rendelkezik , akkor ez a ház pontosan az Ön számára való! Kérjen részletesebb információkat, ha érdekli a lehetőség!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
2024
Energetikai besorolás:
A+
amerikai konyhateraszklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Meszesánné Márki Ildikó Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 388 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Meszesánné Márki Ildikó Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 388 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY