Eladó ház Budapest XVIII. kerület, Ganztelep 93 nm
Eladó ház Budapest XVIII. kerület, Ganztelep 93 nm
Eladó ház Budapest XVIII. kerület, Ganztelep 93 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8130462
Referenciaszám: 212_tef
Frissítve: 1 napja

Budapest XVIII. kerület eladó családi ház 3 szobás: 89,5 millió Ft

89,5 millió Ft
962 366 Ft/m²
93 m²
Alapterület
536 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 292 646 Ft
Második évtől
378 212 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Teleki és Fia Ingatlan Iroda értékesítésre kínálja Budapest 18.kerületében ezt az egyedi kivitelezésű csodás mézeskalács házikót. Az ingatlan 536 nm.-es összközműves körbe kerített , kedves szomszédokkal, családi övezetes kertes utcában található. A családiház 2006-ban nyerte el jelenlegi arculatát. Az egyedi forma és kivitelezés , örökzöldekkel tarkítva sajátos bájt kölcsönöz ennek a szépséges otthonnak. Az épület mélyalapozással készült, tégla falazattal, betonfödémmel, nyeregtetős ácsolattal, betoncserép héjazattal. A ház alatt pince húzódik, melyben garázs, tároló , kazánház található. Az igényes beltérben a földszinten: télikert- nappali, konyha, szoba, közlekedő,; a tetőtérben 2 szoba és gardób került kialakításra. A tetőtérbe lakkozott tömörfa lépcső vezet. A belső burkolatok: járólap, csempe, laminált padló, fűrészporos tapéta, festett fal; a külső homlokzat kőporral színezett. A fa nyílászárók egyedi kisipari termékek, redőnyösek, szúnyoghálósak. Az épület fűtése központi fűtés rendszeren keresztül történik radiátorokkal gázkazánnal és vegyes kazánnal tetszés szerint. Egyéb lehetőségként 3 hűtő- fűtő klíma is rendelkezésre áll. Az épület földszintje két apácarácsos igényes teraszról közelíthető meg. Az udvarrész fele viacolorral burkolt, másik része gazdagon beültetve zöld növényekkel. A kertrész kiválóan alkalmas pihenésre, grillpartik rendezésére. Aki csendes szép környezetben keres új otthont családjának kérem hívjon bizalommal. Irodánk jogi és profi hitelügyintézői segítséget nyújt ügyfeleinek. Energetikai tanúsítvány készítése 24 óra alatt.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2006
Energetikai besorolás:
G
villanygázvízcsatornaösszkomfortosjó közlekedésűvilágosétkezőteraszpince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóthné Teleki Éva Teleki és Fia Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 525 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóthné Teleki Éva Teleki és Fia Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 525 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY