Eladó ház Budapest XVIII. kerület, Erzsébettelep 130 nm
Eladó ház Budapest XVIII. kerület, Erzsébettelep 130 nm
Eladó ház Budapest XVIII. kerület, Erzsébettelep 130 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8170979
Referenciaszám: 319470
Frissítve: 1 napja

Budapest XVIII. kerület eladó családi ház 4+1 fél szobás: 84,9 millió Ft

84,9 millió Ft
653 077 Ft/m²
130 m²
Alapterület
613 m²
Telek
4+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 277 605 Ft
Második évtől
358 773 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kizárólag a Fodor Ingatlanközvetítő kínálatában vált eladóvá Budapest XVIII. kerületében, Erzsébettelepen egy belső kétszintes, könnyedén két generációssá alakítható 130 négyzetméteres, körbe járható, önálló családi ház, 613 négyzetméteres telek területtel. A családi ház alapja, alsó szintje 1969-ben épült téglából, míg az emeletet 1975-ben építették. 2008-ban a tető felújításon esett át, az eredeti lapos tetőre húztak egy sátortetőt, párazáró fóliával és zsindelyfedéssel. A külső bejárati ajtó a lépcsőházba vezet, amiből külön nyílik mindkét szinten egy-egy lakrész. Akár két generáció számára, akár egy közös nagy házként tekintünk az ingatlanra, mindkettőre alkalmas. Az alsó szinten a közlekedőből nyílik minden helyiség, egy kamra, egy különálló konyha, egy fürdőszoba és két szoba. A felső szinten szintén a közlekedőből nyílnak a helyiségek, konyha, fürdőszoba, egy fél szoba és 2 teljes értékű szoba. Az ingatlan állapotát tekintve masszív alapokra épült tégla ház, amely korszerűsítésre szorul. A felső szint elektromos hálózata már réz kábelekkel készült, de se a fűtés, se az alsó szint elektromos hálózatának felújítása nem történt meg. A szobák fa parkettával vannak burkolva, melyek jó állapotúak. A 613 négyzetméteres telek hátsó részén két telepített fa tároló kapott helyet, mindkettő beton alapra épült. Az ingatlan önálló, körbejárható, egy előkert után azonnal kezdődik az épület, így a ház mögött hatalmas privát telekrésszel rendelkezik. Az ingatlan remek elhelyezkedéssel bír, közel a Felsőcsatári és a Gyömrői út, ami mind tömegközlekedéssel, mind gépjárművel remek közlekedési lehetőségeket biztosít, mindezt kellő távolságra mindkét főúttól, ezáltal a csendes, nyugodt környezet garantált. A remek elhelyezkedés és a kedvező négyzetméter ár mellett további előny az ingatlan körüljárhatósága, valamint a lehetőség, hogy könnyedén két generációssá alakítható. Ajánlom ezt az ingatlant minden kedves érdeklődőnek, aki látja a benne rejlő fantáziát, értékeli a jelenlegi adottságait, az elhelyezkedését és némi ráfordítással egy tökéletes otthont képes varázsolni belőle. Keressen bizalommal a hét bármely napján, ha felkeltette az érdeklődését, illetve további kérdések esetén. Az ingatlan irányára: 84,9 millió forint. Az ingatlan per és tehermentes, jogilag rendezett, azonnal birtokba vehető. IRODÁNK INGYENES HITELÜGYINTÉZÉSSEL, TANÁCSADÁSSAL, SZÁMOS BANK AJÁNLATÁVAL ÉS ÚJ CSOK PLUSZ FOLYÓSÍTÁSÁVAL VÁRJA ÜGYFELEIT.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1969
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bajzák Gergely Fodor Ingatlanközvetítő Kft Az iroda összes hirdetése
+36 30 308 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bajzák Gergely Fodor Ingatlanközvetítő Kft Az iroda összes hirdetése
+36 30 308 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY