Eladó ház Budapest XVIII. kerület, Erdőskert 169 nm
Eladó ház Budapest XVIII. kerület, Erdőskert 169 nm
Eladó ház Budapest XVIII. kerület, Erdőskert 169 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8104499
Referenciaszám: H484153
Frissítve: 3 napja

Budapest XVIII. kerület eladó családi ház 4 szobás: 84,9 millió Ft

84,9 millió Ft
502 367 Ft/m²
169 m²
Alapterület
619 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 277 605 Ft
Második évtől
358 773 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Üdvözöljük álmai otthonában, Erdőskert környezetében! Ez a gyönyörű, könnyűszerkezetes családi ház minden kényelmet biztosít, és békét kínál Ön és családja számára. •TÁGAS, KÉNYELMES: A 169 m2-es nettó alapterületnek köszönhetően elegendő hely áll rendelkezésre. Két szoba a földszinten kettő tetőtérben lett kialakítva. Nagy méretű étkező-konyha A pinceszinten található szuterén helyiség fantasztikus kamaszoknak, mellette extra tárolóhely található. •AZ INGTALAN ÁLLAPOTÁRÓL: Stabil, betonalap A ház gázkazánnal fűthető. Fa nyílászárók biztosítják a ház szellőzését. Melegvizet a pincében, közvetlen a vizes helyiségek alatt elhelyezett bojler biztosítja. A tetőtérben könnyen kialakítható a fürdőszoba, hiszen a víz- és csatornakiállások már ott vannak. A ház északi oldala duplán szigetelt. Vizesedés, penész sehol nem található. •KERTI PARADICSOM: A nagy teraszon vagy a gyümölcsfák árnyékában pihenhet, miközben élvezi a természet szépségét. A kerti sütögető ideális családi összejövetelekhez és baráti grillezésekhez. •KELLEMES KÖRNYEZET: A csendes, kertvárosi környezet ideális a pihenésre és a feltöltődésre. Élvezze a természet hangjait és a nyugalmat minden nap. •Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Hívjon minket még ma, hogy megtekinthesse ezt az egyedülálló otthont, és tegye álmai valóra! Ez az ingatlan a "Hűség csomag" megbízási portfólióhoz tartozik.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Milák Ágnes Otthon Centrum - XVIII. kerület - Kisfaludy út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Milák Ágnes Otthon Centrum - XVIII. kerület - Kisfaludy út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY