Eladó ház Budapest XVII. kerület 87 nm
Eladó ház Budapest XVII. kerület 87 nm
Eladó ház Budapest XVII. kerület 87 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8163639
Referenciaszám: HZ019877
Frissítve: 2 napja

Budapest XVII. kerület eladó családi ház 3 szobás: 68,9 millió Ft

68,9 millió Ft
791 954 Ft/m²
87 m²
Alapterület
524 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 225 289 Ft
Második évtől
291 160 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok a XVII. kerület kedvelt részén, Rákoscsaba-Újtelepen telken lévő bruttó 87 nm-es, KÖRBEJÁRHATÓ, ÖNÁLLÓ családi házat 30 nm-es melléképülettel.A ház1960-as években épült, tégla falazatú. 2 évvel ezelőtt körbe szigetelték, melynek köszönhetően kellemes klíma érzékelhető a lakásban (30, illetve 15 cm-es szigetelés van a házon). Ablakai redőnnyel ellátottak, de még régi ablakok, melyek most is kitűnően működnek. A ház fűtéséért és melegvíz előállításáért gáz cirkó felelős, mely mindkét épületet ellátja. A tetőcserép szerkezet karban van tartva, beázásnak nincs nyoma.Akár két generáció összekötözésére is alkalmas a melléképületnek köszönhetően!Belső elosztásA házba a teraszon át juthatunk be, ahol egy világos, tágas előtér fogad bennünket. Innen nyílik balra a nagy szoba (25nm), jobbra pedig a zuhanyzós fürdőszoba, melyben a cirkó is helyet kapott. Az előtérből juthatunk be a konyhába, melynek ablaka a hátsó kertészre néz és egy tágas, ablakos kamra is tartozik hozzá. A konyhából nyílik jelenleg a kisebb szoba (20 nm), ami szintén a hátsó kertrészre néz, ebből kifolyólag nagyon csendes.Melléképület2017-ben a régi épületet visszabontották és új falakat építettek téglából, mely szinten szigetelt (10 cm). Műanyag, új nyílászárókkal felszerelt. A konyha és a kádas fürdőszoba is újszerű.Kényelmes konyha-étkezőbe lépünk be, ahonnan balra a szoba, jobbra pedig a fürdőszoba nyílik.A kertAz ingatlan egy szépen karbantartott telek hátsó részén helyezkedik el rengeteg zöld felülettel. A ház mögött egy felig-meddig betonozott, fedett terasz is található, zöld felületekkel, mely tökéletesen alkalmas családi összejövetelekre. Szőlő lugas és körtefa is található a rendezett kertben. Kapu beállón keresztül, akár be is állhatunk a kertbe.Környék, Közlekedés:A közelben található bevásárlási lehetőségek, gyógyszertár, játszótér és a Naplás-tó. Az utcában több busz is jár, 198, 276 E, 998, 998B, közlekedése kiváló.Keressen bizalommal a hét bármely napján, ha felkeltette az érdeklődését!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1960
Erkély:
20 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Angerer Melinda Duna House - Szent Imre-kertváros Az iroda összes hirdetése
+36 30 492 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Angerer Melinda Duna House - Szent Imre-kertváros Az iroda összes hirdetése
+36 30 492 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY