Eladó ház Budapest XVII. kerület, Rákoscsaba 180 nm
Eladó ház Budapest XVII. kerület, Rákoscsaba 180 nm
Eladó ház Budapest XVII. kerület, Rákoscsaba 180 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8158764
Referenciaszám: 48668-4665962
Frissítve: 3 napja

Budapest XVII. kerület eladó családi ház 3 szobás: 93,9 millió Ft

93,9 millió Ft
521 667 Ft/m²
180 m²
Alapterület
800 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 307 033 Ft
Második évtől
396 806 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
XVII. kerületben, Rákoscsabán, 2 szintes családi ház eladó! A ház a 80-as években, téglából épült, bramac cserépborítással. Hasznos lakóterülete 180m2, a telek 800m2, gondozott és körbekerített. Földszinten található a konyha, étkező, és a nappali egy légtérben. Külön bejárattal egy spájz és a fürdőszoba. Nappaliból egy fedett és zárt terasz helyiségbe lépünk. Innen közvetlen kijárat van a kertbe valamint a gépészeti helyiségbe. Az emeleten 3 külön bejáratú szoba, egy tágas fürdő és terasz van. Nyílászárók korszerű, szigetelt műanyag ablakok melyek redőnyözöttek. Fűtésről gáz- és vegyes tüzelésű kazán gondoskodik. Melegvizet bojler biztosítja. Az elektromos hálózat jó állapotú, ipari áram is bevezetésre került. Szobákban parketta, többi helyiségben járólap burkolat van. A ház folyamatosan karbantartott! Autónkat a garázsban parkoltathatjuk. Közelben szinte minden megtalálható ami a mindennapi élethez szükséges. A kerületben találhatók óvodák, iskolák, állami és magán orvosi rendelők, bankok, piac, éttermek, cukrászdák, uszoda, különböző bevásárlási lehetőségek és szolgáltatások. Közlekedés szempontjából több autóbusz járat is könnyedén, pár perc sétával elérhető. Irodánk teljes körű szakmai tanácsadással, ingyenes CSOK, babaváró, illetve hitelügyintézéssel van segítségedre, profi ügyvédi háttérrel rendelkezik. Kérdése van? Szeretné megnézni az ingatlant? Keressen bátran, a megadott elérhetőségeken, akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1979
Energetikai besorolás:
E
összkomfortoscsendesamerikai konyharedőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Irmainé Zsuzsanna KOMPLEX INGATLAN Az iroda összes hirdetése
+36 70 941 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Irmainé Zsuzsanna KOMPLEX INGATLAN Az iroda összes hirdetése
+36 70 941 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY