Nem található kép
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 7867717
Feltöltve: 8 hónapja

Budapest XVII. kerület eladó családi ház 5+1 fél szobás: 78 millió Ft

78 millió Ft
557 143 Ft/m²
140 m²
Alapterület
591 m²
Telek
5+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Tulajdonostól eladó ingatlan. Földszinten 70m2 kiszolgáló helyiségek és garázs. 1. emelet + tetőtér, 140 m2, 4 háló+ 1 nappali. Ezen túl a telek hátsó részén van egy elegáns, jó belmagasságú és jó beosztású 46m2-es lakóépület. Az ingatlan két generáció együttélésére is alkalmas. A főépület földszintje és a felső rész is könnyen elválasztható, így az is két generációssá alakítható. Az épület teljes mértékben használható állapotú, igény szerint esztétikai felújítást igényel. Az épület földszintjén kiszolgáló helyiségek és garázs található, de a belmagassága alkalmassá teszi lakó, vagy egyéb funkció kialakítására. Az ingatlan rövid határidővel birtokba adható. Bútorok igény alapján maradhatnak. Budapesten található, kisebb értékű lakás beszámítását szívesen megfontolom.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2001
Erkély:
15 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaipari áramduplakomfortoskocsibeállósaját parkolófűtött garázsgarázskertkapcsolatosjó beosztásújó közlekedésűcsendesvilágospanorámaétkezőkamragardróberkélymelléképületműhelymosókonyhabútorozatlanbútorozottbeépített konyhabútorbeépített szekrényvízóráshőszigeteltredőnyakadálymentesítettszigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
NYESTE Zsolt
+36 30 846 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
NYESTE Zsolt
+36 30 846 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY